Partly cloudy22 °C
2020. szeptember 24. csütörtök Gellért
Menü

Aranymondatok az Alba Fehérvár ötödik aranyérme után

Aranymondatok az Alba Fehérvár ötödik aranyérme után
Izzik a csarnok, itt a magyar Bajnok! (Fotó: Simon Erika)

Egy sokáig emlékezetes, ötmeccsesre nyúlt bajnoki döntő végén ünnepelhette ötödik aranyérmét az Alba Fehérvár kosárlabda csapata. Nézzük, milyen érzések, gondolatok fogalmazódtak meg a főszereplők, az Alba játékosainak fejében az ünneplés pillanataiban.

Brandon Taylor:

Ezek a pillanatok egy magvalósult álom pillanatai. Nagyon boldog vagyok, rengeteget dolgoztunk a srácokkal azért, hogy eljussunk ide és bebizonyíthassuk, hogy a mienk a legjobb csapat. Nekem ez az első aranyérmem, soha nem fogom elfelejteni ezeket a perceket!

Winston Shepard:

Tudtuk, hogy hazai pályán, ez előtt a fantasztikus közönség előtt nem hibázhatunk, ez rengeteg energiát adott a csapatnak. Megcsináltuk, bajnokok lettünk, most jöhet az ünneplés, aztán pihenés, mert megmondom őszintén, nagyon fárasztó szezon végére értünk.

Aranymondatok az Alba Fehérvár ötödik aranyérme után

James Farr és Lóránt Péter a szurkolók gyűrűjében (Fotó: Simon Erika)

Markovics Luka:

Korábban még soha nem nyertem bajnokságot, ebben az évben pedig kupagyőztesek és bajnoki aranyérmesek lettünk. Gratulálok a csapatnak, hogy végig bírtuk erővel ezt a hosszú szezont! Most, az ötödik meccsen nagyon együtt voltunk, megmutattuk hogy mi vagyunk a jobbak, megérdemeljük ezt a bajnoki címet.

Keller Iván:

Nagyon szerencsés vagyok, hogy ebben a csapatban játszhatok! A kupagyőzelem után is és most is én vágtam le a hálót, örök emlékként őrzöm őket. Nincs is fantasztikusabb, mint hazai pályán nyerni és ünnepelni, csodálatos minden pillanat.

Alhaji Mohammed:

Hihetetlen érzés bajnoki címet nyerni! Amikor szezon közben ideigazoltam, már akkor tudtam, hogy itt nagy dolgok részese lehetek. Nagyon nagy szeretettel fogadtak a szurkolók, a játékostársak, a vezetők, ráadásul az eredmények is jöttek, igazi örömjáték volt ebben a gárdában kosárlabdázni. Míg élek, nem felejtem el ezeket a pillanatokat.

James Farr:

Ez elképesztő, ember, elképesztő élmény nekem, aki rögtön első európai évében bajnoki címet nyerhetett. Itt van Mo, az én Mo barátom, nem tudom ő hogy érzi most magát, de én úgy, mintha a világ tetején állnék. Nem kérdés, hogy mi voltunk a legjobbak ebben az évben. Megnyertük a kupát, az alap- és a középszakaszt és most a bajnokságot is. Kiváló ez a csapat, megérdemeltük!

Aranymondatok az Alba Fehérvár ötödik aranyérme után

Dzunics Braniszlav 2013 után másodszor vezette bajnoki címig az Albát (Fotó: Simon Erika)

Lóránt Péter csapatkapitány:

Megnyertük az alapszakaszt, a középszakaszt, a kupát és most a bajnokságot, mely nagyon kemény sorozat volt, ez a meccs is hűen tükrözte ezt. A Falcónak is jár a gratuláció! Az ötödik meccsre úgy jöttünk ki, ahogy azt ilyenkor kell, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült nyernünk. Most megünnepeljük a sikert, aztán jöhet egy kis pihenés!

Dzunics Braniszlav vezetőedző:

Minden elismerésem a játékosoké és a szurkolóinké, mert nélkülük ez nem sikerült volna, nem tudtunk volna úgy játszani, hogy a szezon végén bajnokok legyünk. Mi, így együtt vagyunk a legjobbak!

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár