6 évnél régebbi cikk

Hétvégén is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat
Hétvégén is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat

Július 8-án és 9-én is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat a közelgő ügyintézési határidő miatt. Idén legkésőbb július 12-ig kell igazolni a többletpontokra jogosultságot.

Akár 100 többletpontot is kaphat az a felvételiző, aki a megadott határidőig feltölti az E-felvételibe a nyelvvizsga számát, vagy a hátrányos helyzetet igazoló dokumentumokat. Ezeket legkésőbb július 12-ig, azaz jövő szerdáig kell benyújtani. A közelgő határidő miatt szombaton és vasárnap is nyitva tart a felvételi ügyfélszolgálat. 

Aki személyesen szeretné a segítségüket kérni, annak Budapestig kell utaznia (XII., Maros utca 19-21., bejárat az utca felől), telefonon pedig a +36 1 477 31 31-es számon lehet elérni az irodát, míg az e-mailben érkező kérdéseket az info@felvi.hu címre várják. 

Az ügyfélszolgálat működésében július 6-án, csütörtökön közműjavítás miatt fennakadások lehetnek, hosszabbra nyúlhatnak a várakozási idők, ezért a felvételizők megértését és türelmét kérik, valamint azt, hogy ha tehetik, egy másik napon keressék őket.

(felvi.hu, eduline.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek