6 évnél régebbi cikk

Utcajógát tartanak szerdán Mujkónál
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fiers Gábor
Utcajógát tartanak szerdán Mujkónál

Amin ráadásul bárki ingyenesen részt vehet. Az utcajóga 17 órakor kezdődik a Vasvári Pál utcában a Mujkó-szobornál, és 44 perc 44 másodpercen keresztül tart Nagy Gábor jógaoktató vezetésével.

Az időkép.hu szerint szerdán 28 fok és verőfényes napsütés várható Székesfehérvár területén, ami tökéletes idő egy kis utcai jógázáshoz. Ezt Nagy Gábor jógaoktató vezetésével ki is lehet használni: augusztus 30-án, szerdán 17 órától mindenkit sok szeretettel várnak Mujkóhoz egy kis átmozgatásra. A 44 perc 44 másodperces jógázás díjmentes, polifoamot korlátozott számban tudnak biztosítani a szervezők. Célszerű tehát eleve úgy munkába indulni, hogy a sportcucc és a polifoam is nálunk van. Aki komolyan gondolja a részvételt, lehetőség szerint jelezze azt az esemény Facebook-oldalán.

Az utcai jógázás egyébként egyre inkább terjedőben van. A Vivéka JÓGA blog készítője például idén nyáron már több alkalommal is szervezett a budapesti Hősök terére napfelkelte idejére közös jógázást. Ezekről jópár videó is készült, mutatunk egy hosszabbat:

 És egy rövidebbet, amin a Mannequin Challenge-et (mozduatlanság vagy próbababa kihívás) teljesítik a résztvevők:

Ha valaki holnap nagyon ráér és egy kis autózástól sem riad el, akkor a délutáni fehérvári utcai jógázás előtt is részt vehet egy hasonló eseményen. A már említett VIVÉKA ugyanis reggel 6-kor a Dunakeszi Katonadombra szervez napfelkeltés jógázást. Részletek a Facebook--oldalon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek