Partly cloudy10 °C
2021. március 1. hétfő Albin
Menü
Házhozszállítás

5 dolog, amit semmiképpen ne csinálj a céges karácsonyi buliban

5 dolog, amit semmiképpen ne csinálj a céges karácsonyi buliban
(Fotó: pexels.com)

A héten véghajrába fordulnak a karácsonyi eszem-iszommal tarkított céges évzáró események. Azonkívül, hogy ezek az alkalmak a csapatépítés remek pillanatai lehetnek, a nagy beégések örök mementóivá is válhatnak. Szóval, mit ne tegyél, ha nem szeretnéd, hogy még évekig emlegessenek a kollégák kuncogva.

Ne te legyél a legrészegebb a buliban!

Igen, minden céges party-nak megvan az aktuális „atomra szétcsaptam magam a kolléga jófajta házipáleszával” arca. Ha egy mód van rá, ez ne te legyél, és ne veled induljon a hétfő, hogy a kollégák térdüket csapkodva elevenítik fel Katarina Wittet megszégyenítő kűrjeidet az értekezleten.

Semmikképpen se küldd el melegebb éghajlatra a főnöködet őszinteségi rohamodban!

Lássuk be, egyikünk sem tökéletes, és ahogy mi hibázunk, úgy feletteseinknél is becsúszik olykor-olykor, hogy lukra futnak. Legfeljebb nekik nehezebben bocsátjuk meg. Ha éppen abban a cipőben jársz ráadásul, hogy még csak nem is kedveled a főnöködet, akkor sem a legjobb pillanat, hogy néhány welcome drink után minden sérelmedet az arcába süvítsed, amikor összefuttok a konyhában. Ne tedd, még akkor sem, ha már aláírtad az új helyen a szerződésedet. A karácsony mégiscsak a szeretet ünnepe…

Ne sztriptízelj az asztal tetején magadból kivetkőzve!

És a földön sem, miközben az összes hím/nőnemű munkatársadra vércseként csapsz le az alkoholtól izzóvá fűtve. Borzasztóan ciki lesz hétfőn laposkúszásban beosonni az irodádba, hogy elkerülj mindenkit, akinek a fülébe suttogtad az összes kis mocskos gondolatodat.

via GIPHY

Ne akarj mindenkit megverni, aki csúnyán néz rád!

Vagy esetleg egy másik csapatnak szurkol a mennyei bajnokságban. Ha te is azok közé tartozol, akikből az agresszív állatot hozza ki a túl sok alkohol, akkor talán a második rövid után mérlegelj: kell az neked, hogy mindenki utáljon az este végére?

Ne zokogd teli az összes kolléga ingét/blúzát!

Valaki agresszív lesz az ivástól, más pedig az önsajnálat és a világfájdalom feneketlen bugyrába merül el. Megvan a kép, ahogy egy tucat ember próbál egyetlen vigasztalanul zokogót megmenteni attól, hogy a lecsapott pezsgősüveg csorba nyakával azonnal felvagdossa az ereit a vécében? Ugye, hogy milyen gáz?

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

 • Átadták a Golden Globe-díjakat
  Átadták a Golden Globe-díjakat
 • Ha a helyzet engedi, június végén lesz a Tűzzel-Vassal Fesztivál a kézművesekkel
  Ha a helyzet engedi, június végén lesz a Tűzzel-Vassal Fesztivál a kézművesekkel
 • Hétvégén is oltottak a Szent György Kórházban
  Hétvégén is oltottak a Szent György Kórházban
 • Mostantól már az üzletekben is feltűnnek az új energiacímkék
  Mostantól már az üzletekben is feltűnnek az új energiacímkék

A hét sztorija

Eseménynaptár