6 évnél régebbi cikk

Léteznek ennél hangulatosabb fotók a fehérvári karácsonyról?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Varga András
Léteznek ennél hangulatosabb fotók a fehérvári karácsonyról?

Ugye, hogy nem? Sőt, Varga András képei alapján akár azt is kijelenthetjük: Székesfehérvár volt a magyar karácsony idei nem hivatalos fővárosa. De legalábbis biztos, hogy nála hangulatosabb képeket kevesen csináltak a fehérvári adventről. Ráadásul a fotókat egy ideje már bárki megnézheti a BoredPandán is.

Nagyot megy mostanában Székesfehérvár a BoredPandán. Alig néhány napja írtunk arról, hogy Boroczky Andrea újabb harminc képet töltött fel az egyik legolvasottabb közösségi újság oldalára, máris itt egy újabb: Varga András a fehérvári adventről készített hangulatos fotóösszeállítást két héttel ezelőtt. Eddig több mint kétezerszer nyitották meg a cikket, melyben ilyen és ehhez hasonló fotókat lehet nézegetni:

Van még ott, ahonnan ezek jöttek, és érdemes is kattintani: itt lehet megnézni Varga András teljes posztját a BoredPandán.

Ez egyébként a fotós-szerző első cikke az oldalon. A képekhez fűzött rövid bevezetőjében leírja, hogy Székesfehérvárnak gazdag a történelme, sőt, egykor még főváros is volt. Az adventi időszakban a belváros megtelik mézeskalács és forralt bor illatával, az arra járók szíveit pedig szintén megtölti a mézes-édes hangulat.

Egy éven belül ez volt a hamadik cikk a BoredPandán, ami az éjszakai/esti Fehérvárról készült fotókat tartalmazott. És bár kétségtelen, hogy a városnak (és különösen a Belvárosnak) kifejezetten jól állnak az éjszakai fények, azért a nyári, napfényes, virágba borult Székesfehérvár is rengeteg fotóznivaló szépséget tartogat. Hátha egyszer valakinek erről is lesz egy adag posztra való fényképe a nagyvilág számára... És ez nem célzás. De.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek