6 évnél régebbi cikk

Tavaszi Divattrend 2018 - mit viselj, ha beköszönt a jó idő?
Fehérvár Médiacentrum fotója
fashionreverie.com
Tavaszi Divattrend 2018 - mit viselj, ha beköszönt a jó idő?

Bár mostanság még csalóka az időjárás, hol hideg szél fúj, hol pedig igazi tavaszias időjárás váltogatja egymást, hamarosan itt az igazi tavasz és búcsút mondhatunk a téli kabátoknak és meleg csizmáknak! Van néhány örökzöld darab, ami idén tavasszal sem megy ki a divatból, ezekből érdemes lesz beszerezni párat!

Nem muszáj azonnal a boltokba rohanni és teljesen lecserélni eddigi gardróbunkat. A 2018-as tavaszi trend ugyanis sok olyan ruhadarabot és kiegészítőt tartalmaz, ami a szekrényedben porosodhat és most újra visszaköszön a divatban. 

Virágtenger

Tavasztól nemcsak a virágos kiegészítők ideje jön el, de tetőtől talpig virágba borulhatsz! A legelegánsabbak a virágmintás ruhák például egy vékony övvel, vagy színben hozzáillő magassarkúval ötvözve. Ha ilyen ruhát választasz fontos, hogy más virágmintás kiegészítőt már ne viselj magadon, hiszen bármennyire is trendi, elvonja a figyelmet a ruháról és könnyen ízléstelenné válhat! Egy egyszínű kardigán vagy sál viszont remekül mutat a virágos rucikhoz!

 Farmer sötét árnyalatban

Na, ezt tuti megtalálod a szekrényedben! Ebben az évben a sötétebb árnyalat lesz kiemelkedő, és a szakadt, lezserebb fazon helyett inkább a feszes csípőnadrágok kerülnek a polcokra is. A farmer alapú ruhák is nagyon divatosak lesznek, ezeknél - persze az anyagtól függően -,  az sem probléma, ha kicsit gyűrött, kopottabb darabot viselsz válltáskával vagy akár egy hátizsákkal kombinálva. 

Sportosan elegáns

A sztárokat már évek óta láthajuk melegítőben, vagy sportos, de elegáns, a tornacipőhöz választott néhány kiegészítővel, táskával flangálni az edzőtermen kívül is. Igazán jó idő esetén praktikus az ilyen sportos öltözet, hiszen nemcsak kényelmes, de trendi megjelenést is kölcsönöz. Arról nem is beszélve, hogy bármennyire kiemeli is a lábakat a magassarkú, néha bizony felemelő érzés tud lenni futócipőre váltani, és jó, ha tisztában vagyunk vele: így is lehetünk divatosak!

Bátran körülnézhetsz tehát a szekrényedben, mielőtt bevásárló körútra indulnál. Persze nem árthat, ha néhány friss ruhadarabbal felfrissíted a gardróbod, de nem szükséges hatalmas összegeket a boltokban hagynod a divatos kinézethez, tökéletesen elég, ha néhány új kiegészítővel kombinálod a virágos ruhád, a régi farmerod vagy éppen az edző cuccod!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek