6 évnél régebbi cikk

Két székesfehérvári is versenyben van a Családháló-díjért – Szavazzunk!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Családháló
Két székesfehérvári is versenyben van a Családháló-díjért – Szavazzunk!

Az ország legjobb gyermekorvosát, óvó- és védőnőjét, bölcsődei gondozóját keresi a Családháló, és két kategóriában székesfehérvárira is voksolhatunk. A szavazás február 16-án, pénteken 23:45-ig tart.

Gyermekekért, gyermekekkel dolgozni talán a legnehezebb feladat. Óriási felelősséggel jár, és néha a megbecsültség sem akkora, mint amekkorát érdemelnének azok, akik a jövő generációira tették fel az életüket. Gyermekorvosok, óvó- és védőnők, bölcsődei gondozók – ők azok, akikre nap mint nap rábízzuk a legfontosabb értéket az életünkben, akik segítenek, amikor baj van, vagy csak egyszerűen ott állnak mellettünk a nehéz helyzetekben.  

Itt, az fmc.hu oldalán is többször készült már olyan beszélgetés, ami az ő munkájukról, emberi nagyságukról mesél: a védőnőéről, aki sokszor egy kicsit családtag is, vagy a gyermekorvosról, akit a gyerekek is szeretnek. 

A Családháló díjat 2013-ban alapította a családháló.hu oldal azzal a céllal, hogy nyilvános elismerésben részesítsék mindazokat, akik a gyermekekért történő munkájuk során különösen sokat, vagy kiemelkedőt tettek a családokért. 

Február 16-án, pénteken 23:45-ig most azokra szavazhatunk, akik az oldal olvasói szerint az elmúlt évi teljesítményük alapján mindenképpen méltóak a díjra, és külön büszkeség, hogy az országos listára két székesfehérvári szakember is felkerült: bölcsődei kisgyermeknevelő kategóriában Teleki-Horváth Renáta a Napraforgó Bölcsőde nevelője, illetve Turáni-Kerkay Zita a Székesfehérvári Védőnői Szolgálat munkatársa.

A két szakemberre ide kattintva tudtok szavazni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek