5 évnél régebbi cikk

Székesfehérvári cég a European Business Awards döntőjében
Fehérvár Médiacentrum fotója
automata-ajto.aas.hu
Székesfehérvári cég a European Business Awards döntőjében

A székesfehérvári Alpha-Vet Kft. az Év Vállalkozója kategóriájában szállhat ringbe a legjobb európai cégek között.

Több ezer európai vállalkozás között közel száz magyar vállalat szállt versenybe idén, ezek közül választotta ki a szakmai zsűri a legjobb cégeket. Magyarországról tizenegyen jutottak tovább, köztük a székesfehérvári Alpa-Vet Kft. is - írta az mfor.hu.

A European Business Awards tizenegy éve indult el az RSM (globális pénzügyi és adótanácsadó hálózat) támogatásával, és mostanra a legnagyobb európai üzleti megmérettetéssé vált, hiszen nyitottak minden vállalkozás előtt, függetlenül annak méretétől vagy iparágától. Ennek a nyitottságnak köszönhetően pedig a magyarországi középvállalkozások számára is egyre komolyabb lehetőséget jelent, hogy ne csak a hazai, hanem a nemzetközi mezőnyben is összemérjék növekedésre, fejlődésre való képességüket a kontinens többi vállalatával. Az üzleti megmérettetés döntője május 23-án lesz, ekkor derül ki, melyek a legjobb európai cégek 2018-ban a szakmai zsűri szerint.

"Nagy megtiszteltetés és persze nagy büszkeség, hogy egy ilyen magasan jegyzett, globális versenyben ott lehetünk, hiszen közel harminc ország legjobb cégei szerepelnek az European Business Awardson. Elsősorban exporttevékenységünk támogatása érdekében pályáztunk, hiszen az általunk kifejlesztett állatgyógyászati termékeket az Európai Unió 13 tagországában forgalmazzák, illetve az ázsiai és arab térségben is jelen vagyunk, aminek alapja, hogy rendelkezünk a legszigorúbb és legmagasabb biztonsági tanúsítványokkal. Éppen ezért is külön öröm, hogy a szakmai bizottság támogatta a pályázati anyagunkat, elképzeléseinket, terveinket" - mondta el Mozsár Andor, az Alpha-Vet Kft. marketing igazgatója.  

A székesfehérvári Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. 1989-ben alapított magyar tulajdonú vállalkozás. A klasszikus állatkórházi gyógyító tevékenysége mellett állatgyógyszert gyárt, forgalmaz és állateledel nagykereskedelmi tevékenységet folytat. Napjainkra a magyar piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb szereplője.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek