5 évnél régebbi cikk

Miért zárt be a Coffee Boutique?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Miért zárt be a Coffee Boutique?

Amint az bizonyára sokaknak feltűnt, néhány napja már nem nyitott ki a fehérvári belváros egyik legnépszerűbb kávézója, a Coffee Boutique. De vajon mi lehet a bezárás oka, és lesz-e folytatás?

Robi, Miki, Orsi és Gaszton jó ideje összeszokott csapatként örvendeztette meg az újhullámos kávézójukba betérő vendégeket a székesfehérvári sétálóutcán. A hangulatos kávézóról itt az fmc.hu-n is többször írtunk, megismerhettétek például Deáki Róberttel készült interjúnkból a barista szakma kulisszatitkait. Később örömmel számoltunk be arról is, hogy a vendégek szavazatai alapján az az ország tíz legjobb kávézója közé is bekerültek.

Ezek után meglepő fordulatként szembesültünk vele, hogy jelenleg pihennek a kávégépek és a kollégák is, az üzlet ajtaja pedig zárva.

Kérdésükre Deáki Róbert elárulta, mivel még folyamatban vannak a tárgyalások, az információk nagy része nem publikus. A bezárás okai között finanszírozási vitákat említett, de a jövőt illetően biztatóan nyilatkozott: azon dolgoznak, hogy egy új helyszínen, hasonlóan nívós körülmények között újrakezdhessék a munkát Fehérváron.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek