5 évnél régebbi cikk

Tavaszi-nyári cipő- és táskatrend mustra Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Plaza
Tavaszi-nyári cipő- és táskatrend mustra Székesfehérváron

Néhány hete már kitárgyaltuk: egy nőnek cipőből sosem elég! Ahogy táskából sem, hiszen egy-egy gyönyörű példány láttán ugyanúgy el tudunk gyengülni. Most viszont azt is megnéztük, hogy az idei tavaszi-nyári trendek darabjai kaphatóak-e Székesfehérváron, és hogy mit ajánl a stylist.

Style Is In The Air divatblogunk korábbi részében már alaposan körüljártuk a cipőkérdést, megmutattuk melyek azok az alapdarabok, amelyek minden nő ruhatárában hasznosak lehetnek, bár akkor mindezt csak képeken kóstolgattuk meg. Most viszont Kernya Mariannal, vagyis Mayával, az Alba Plaza stylistjával belevetettük magunkat a székesfehérvári cipő-, majd táskaparadicsomba, és végignéztük, próbáltuk, simogattuk a legszebb és legérdekesebb darabokat.

Ha szemernyi kétséged is van azzal kapcsolatban, hogy idén milyen lábbeli(ke)t és táská(ka)t válassz nyárra, akkor hoztunk segítséget. Válogattunk, próbáltunk és feltérképeztük, hogy milyen szépségek csábítják a védtelen nőket Székesfehérváron. Szóval, ha nálad is bár osztódással szaporodnak a cipők és táskák, mégis maradt egy kis hiányérzeted, íme az étvágycsináló:     

Ha pedig a cipőkhöz és táskához, illetve a személyiségedhez illő ruhatárat szeretnél összeállítani, de nem tudod, hogyan indulj el, akkor nézd meg korábbi videónkat, ahol megmutattuk hogyan segít a személyi stylist, és azt is, hogy miért ingyenes ez a segítség Székesfehérváron.  

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségre szorulnál a fenti termékek beszerzésében, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek