5 évnél régebbi cikk

Legyen a Te anyukád az év anyukája!
Fehérvár Médiacentrum fotója
zozu.site
Legyen a Te anyukád az év anyukája!

Persze mindenkinek a saját anyukája a legjobb! De hogy kinek miért és miképpen, az már minden családban más. A Szülőszoba sorozat házigazdája, Kandász Andrea most videópályázatot hirdet, Az év anyukája cím elnyerésére. Mivel az eredményhirdetés májusban lesz, akár anyák napi ajándékként is meglephetjük vele az édesanyánkat.

A 2003 és 2005 között nagy sikerrel futó televíziós dokumentum sorozat, a Szülőszoba már egy ideje újjáéledt a Youtube-onKandász Andrea először azt mutatta be, mi lett azóta a tizenöt évvel ezelőtt született babákkal, mostanában pedig újabb és újabb kismama, család szüléstörténetét követhetjük végig a videókban.

De nem csak minden anyává-válás története egyedi, hanem az is, hogy ki mitől tartja aztán különlegesnek az anyukáját, mit tisztel benne a legjobban, mi miatt hálás neki. A műsorvezetőnő most arra ad lehetőséget, hogy az ezzel kapcsolatos gondolatait bárki elmondhassa a nagy nyilvánosság előtt, és jelölhesse a saját anyukáját Az év anyukája elismerő címére.

Ehhez nem kell más tenni, mint egy egy perces videót készíteni, melyben elmondjuk, miért különleges számunkra az édesanyánk, miért jó nekünk, hogy pont ő hozott a világra, milyen az életünk mellette, vele.

A videókat azevanyukaja@gmail.com címre kell elküldeni március 8-ig, majd felkerülnek a Szülőszoba Youtube csatornájára. A videókra május 5-ig lehet majd szavazni, az eredményhirdetés és a díjátadó pedig 2019. május 25-én az Országos Szülőszoba családi napon lesz.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek