5 évnél régebbi cikk

Megjelent Zsigmond Lala vadonatúj nótája, a Leszek én
·Zenevideoklip·Utolsó frissítés: undefined
Megjelent Zsigmond Lala vadonatúj nótája, a Leszek én
·Zenevideoklip·Utolsó frissítés: undefined

Január 22-én debütált a 2013-as Fehérvár Hangja különdíjasának, Zsigmond Lalának harmadik önálló száma, a Leszek én, amelyhez egy pofás videoklip is társult.

Zsigmond Lala neve ismerősen csenghet a fehérváriaknak, ugyanis azon túl, hogy a 2013-as Fehérvár Hangja verseny különdíjasa volt, városunk programjainak is állandó fellépője. A tehetségkutató után sem hagyott alább a lendület, Lala 2015 augusztusában (természetesen énekesként) csatlakozott a székesfehérvári Spencer Hill Magic Band együtteshez, akikkel a mai napig járják az országot és fergeteges bulikat csapnak.

A fiatal énekes zenei karrierje mellett sem hanyagolta el az iskolát, 2017-ben szerezte meg diplomáját a székesfehérvári Kodolányi János Főiskola jazz-ének szakán (ahol többek között Pély Barna is tanította). Még abban az évben nyáron jelent meg első saját száma, a Szabad Szellem, amely az évszaknak megfelelően könnyed kis muzsika lett, az interneten, illetve a zenei portálokon is szép számmal pörgették az emberek. Úgy néz ki, hogy Lalának a legvidámabb hónapokban jön meg az ihlet, ugyanis 2018 nyarán jelent meg második szóló nótája, a Vigye a szél, amelyet a Balaton után már a Bokodi-tónál forgattak.

Lala harmadik dalát már a hidegebb hónapokra tartogatta, a helyszín ezúttal Veszprém, és egy szerelmi történetnek lehetünk szem- és fültanúi.

Zsigmond Lala vadiúj dalának apropóján a Fehérvár Televízió Fehérvári Beszélgetések cím műsorának a vendége volt:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek