Cloudy2 °C
2019. december 6. péntek Miklós
Menü

A legjobb frizurák tavaszra

A legjobb frizurák tavaszra
Eljött a megújulás ideje (Fotó: pixabay.com)

Mikor máskor frissítsük fel megjelenésünket, ha nem az új szezon kezdetére? Ezek lesznek a legtrendibb frizurák 2019 tavaszán!

Tél végén az ember lánya szinte késztetést érez arra, hogy amint a természet, úgy ő is megújuljon. És mi lenne kézenfekvőbb lépés, mint egy új frizura? Jó, persze a tavaszi gardróbfrissítésről sem kell lemondani, de a 2019-es hajtrendek annyi izgalmas megoldást kínálnak, hogy vétek lenne nem kipróbálni egyet.

Ami pedig a változtatást illeti, nem kell mindig nagy dolgokban gondolkodni, persze választhatunk új fazont, de akár játszhatunk a színekkel is. Most minden téren erős a kínálat.

Fazonok

Pixie

A rövid hajak királynője, a Pixie idén is hódít. Az biztos, ha ezt a frizurát választjuk, kell hogy legyen bennünk jó adag merészség és vagányság, na, meg nem árt, ha erős önismerettel bírunk, ugyanis a Pixie nem mindenkinek áll jól. 

Mikor merjük kérni a fodrásztól ezt az egyébként nagyon szexi és menő fazont? Vékony nyakú, formás vállú lányok bátran belevághatnak, mert ez a frizura csak még inkább felhívja a figyelmet kecsességükre. Ugyanakkor rövid nyakú, széles vállú lányoknak nem kimondottan előnyös a Pixie, ők inkább maradjanak a hosszabb fazonoknál, hiszen a lelógó tincsek ellensúlyozhatják a férfiasabb testalkatot. 

LOB, vagy Long bob

Egy ideje tarja már magát a Long bob, vagyis a hosszabbra hagyott bubi frizura, ami nem is csoda, hiszen gyakorlatilag minden hajtípusnak remekül áll. Idén tavasszal ezen a stíluson belül is a tépett, kissé kócos hatású lob, azaz az úgynevezett shag fazon hódít majd. 

Ez a fajta vágás alapvetően a kilencvenes évek hajdivatját idézi, persze kissé modernebb hatással. A szakértők szerint frufruval mutat a legjobban, de természetesen ízléstől és fejformától is függ, hogy mi milyenre vágassuk. Ha előnytelen az arcunknak a frufru, akkor felesleges erőltetni, csak mert az a divat...

Hosszú és réteges

A hosszú haj 2019 tavaszán továbbra is trendi, de inkább a laza fürtök és rétegesen vágott formában. Ha ezt a stílust választod, akkor ráadásul nincs is szükséged óriási átalakulásokra, de mégis, az a pici változtatás éppen elég ahhoz, hogy megújulj te is.

A hajad is örülni fog, ha egy időre a szekrénybe zárod a hajvasalót, és akkor sem kell frászt kapnod, ha a tavaszi, illatos esőtől párás a levegő. A kicsit kócos hatású, zabolázatlan fürtös haj pedig nagyon is szexis.

Színek

Aranyhaj

A szőke dögös, szexi, így nem véletlen, hogy kortól és trendektől függetlenül mindig óriási kedvenc a nőknél. Bár sokáig a hamvas árnyalatok vitték a prímet, idén bátran kérjük a fodrászunkat, hogy kicsit melegebb színvilágot varázsoljon a hajunkba. Igen, itt tényleg vigyázni kell, hogy ne kiskacsasárga világítson a fejünkön, de egy jó fodrásznak nem jelent kihívást a kívánt szín elérése.

Gyönyörűen csillogó aranyszőke (Fotó: pinterest.com)
Gyönyörűen csillogó aranyszőke (Fotó: pinterest.com)

Bronzos játék a hajvégeken

Ha unod az ombrét, de mégis belevinnél egy kis csavart a frizurádba, akkor ez lesz a te tavaszi újításod: próbáld ki a bronzos hajvégeket. Ez a megoldás elsősorban barna árnyalatú hölgyeknek ajánlott, de nekik jó szívvel, hiszen izgalmas, játékos és végtelenül könnyed lesz a végeredmény.  

Bronzos csillanás a hajvégeken (Fotó: instagram.com/laurenlewiss)
Bronzos csillanás a hajvégeken (Fotó: instagram.com/laurenlewiss)

Őszes csillogás

Az őszes árnyalatok sem ma kezdték a pályafutásukat a hajtrendek között, de masszívan tartják magukat. Ha tetszik ez a szürkés-ezüstös színvilág, akkor itt az ideje kipróbálni magadon. Egyet azért ne felejts el: a természetes öregítés(?) csak egy bizonyos kor alatt előnyös...

Az ezüstös csillanás menő, de csak egy bizonyos kor alatt előnyös (Fotó: instagram.com/maneaddicts)
Az ezüstös csillanás menő, de csak egy bizonyos kor alatt előnyös (Fotó: instagram.com/maneaddicts)

Barackos árnyalat

2019-ben minden eddiginél jobban dominál és hódít a színes haj, úgyhogy ha egy kicsit bevállalósabb vagy, akkor most mindenképpen érdemes belevágni egy új árnyalatba. Idén ugyanakkor az extrémebb színekkel szemben a visszafogottság kerül előtérbe, vagyis ha nem szereted a túlzott harsányságot, akkor eljött a te időd! Ez a finom, pasztelles barackárnyalat szinte mindenkinek jól áll. 

 

A színes haj menő! (Fotó: instagram.com/fdhair)
A színes haj menő! (Fotó: instagram.com/fdhair)

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Ez van

 • Az ünnep fényei a lakásban
  Az ünnep fényei a lakásban
 • Székesfehérváron ülésezik az Országos Diáktanács
  Székesfehérváron ülésezik az Országos Diáktanács
 • Gázrobbanás volt a szlovákiai Eperjesen.
  Gázrobbanás volt a szlovákiai Eperjesen.
 • Növekvő forgalom a határátkelőlön hétvégén
  Növekvő forgalom a határátkelőlön hétvégén

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Többségük megbukott - karácsonyi fényfüzéreket vontak ki a forgalomból
  Többségük megbukott - karácsonyi fényfüzéreket vontak ki a forgalomból
 • Kiállítás és könyvbemutató - zárulnak a Levéltár első világháborús megemlékezései
  Kiállítás és könyvbemutató - zárulnak a Levéltár első világháborús megemlékezései
 • 26 év után visszatérnek - Aerosmith a Puskás Arénában
  26 év után visszatérnek - Aerosmith a Puskás Arénában
 • Backstage – gyereknevelés férfiszemmel a Barátság moziban
  Backstage – gyereknevelés férfiszemmel a Barátság moziban
 • Családi nap - Campus-Tour a Corvinuson
  Családi nap - Campus-Tour a Corvinuson
 • Trend market - design vásár a Hiemer-házban
  Trend market - design vásár a Hiemer-házban
 • Beázástól félsz? Használj Fragmat bitumenes szigetelő anyagokat
  Beázástól félsz? Használj Fragmat bitumenes szigetelő anyagokat
 • Hódítanak a hitelek - a lakáscélú kölcsön a legnépszerűbb
  Hódítanak a hitelek - a lakáscélú kölcsön a legnépszerűbb
 • Középfokú felvételi - ma jár le a jelentkezési határidő
  Középfokú felvételi - ma jár le a jelentkezési határidő