Cloudy4 °C
2020. március 30. hétfő Zalán
Menü

A Pixar vadonatúj kisfilmje garantáltan könnyet csal a szemetekbe

Újabb csodálatos animációs videó került fel a Disney kötelékébe tartozó Pixar YouTube-csatornájára, amely Kitbull néven fut, és egy rendkívül tanulságos és megható történetet mutat be. A százas zsepit azért készítsétek be.

A Pixar név hallatán sokaknak egyből a jellegzetes logó, és a hozzá csapott rövid bemutató ugorhat be, amely során egy lámpa addig ugrabugrál, míg el nem foglalja méltó helyét. Aztán itt van még nekünk az az egyedi piros csillagos labda is, amely láttán szintén az animációkkal foglalkozó stúdió, és kedves kis rajzfilmjeik villannak be a fejünkben (ide kattintva megleshetitek a mesékben előforduló Pixar-labdákat.)

via GIPHY

A Pixar Animation Studios az 1995-ös Toy Story - Játékháborúval robbant be (a sorozat negyedik része idén nyáron debütál a mozikban), majd szépen sorra jelentek meg klasszikus alkotásaik, amelyeket a kritikusok és a nézők is imádtak. A Pixar égisze alatt készült többek között a Szörny Rt., a Némó nyomában, A Hihetetlen család (a második részből készült kritikánkat itt olvashatjátok), a WALL·E, a Fel és az Oscar-díjas Coco is (2018-ban zsebelte be a legjobb animációs filmnek járó díjat).

Így hát egyáltalán nem meglepő, hogy sokan felkapják a fejüket a stúdió nevének hallatán, és csodájára járnak újabb remekműveinek. Én is hasonlóan jártam, amikor megláttam a Disney/Pixar hivatalos YouTube-csatornáján a hangzatos nevű Kitbullt, rákattintva pedig olyan megható történetet láttam, amelyet nem mostanában fogok elfelejteni.

Az alig kilenc perces kisfilm egy játékos kiscicáról szól, aki az utcán tengeti mindennapjait. Egy nap váratlanul új vendég költözik szemetesdombja mellé, akitől bár eleinte fél, végül összebarátkoznak, és együtt olyan dolgokat visznek véghez, amelynek köszönhetően mindkettejük élete megváltozik.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

 • Hogyan tartsuk tisztán a textilmaszkot?
  Hogyan tartsuk tisztán a textilmaszkot?
 • Az élelmiszer pazarlásra hívják fel a figyelmet a szakemberek
  Az élelmiszer pazarlásra hívják fel a figyelmet a szakemberek
 • Eddig 225 milliárdot költött a kormány védekezésre
  Eddig 225 milliárdot költött a kormány védekezésre
 • A legfrissebb adatok szerint 44 ember van hatósági házi karanténban Székesfehérváron
  A legfrissebb adatok szerint 44 ember van hatósági házi karanténban Székesfehérváron
 • Híradó 17 órakor 2020. március 30.
  Híradó 17 órakor 2020. március 30.
 • Újabb rendelkezéseket hozott a polgármester
  Újabb rendelkezéseket hozott a polgármester
 • Mától a hétvégi menetrend szerint járnak a buszok Fehérváron
  Mától a hétvégi menetrend szerint járnak a buszok Fehérváron
 • 15 millió forinttal segít az MSZP a járvány elleni védekezésben
  15 millió forinttal segít az MSZP a járvány elleni védekezésben

Eseménynaptár