5 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozások lesznek április 3-án, szerdán a MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Forgalomkorlátozások lesznek április 3-án, szerdán a MOL Vidi FC - Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzés miatt

Nagyrészt a Szárcsa utca, a Csíkvári út és a Homoksor környékét érintik a focimeccs miatti lezárások, melyek szerdán 16 órakor kezdődnek és 22 óráig tartanak.

Forgalmirend-változásokra kell számítani Székesfehérváron a 2019. április 3-án megrendezendő MOL Vidi FC – Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzés miatt. A lezárások 16 és 22 óra között lesznek érvényben.

A járműforgalom elől lezárásra kerül a Szárcsa utca a Széchenyi út és a Sárkeresztúri út közé eső szakaszon. A lezárt útszakaszra kizárólag a sportmérkőzésre érkező vendégszurkolók, valamint az ott lakók hajthatnak be a Sárkeresztúri út felől, ahol egy ideiglenesen kiépített körforgalom segíti majd a közlekedés folyamatosságát.
A Homoksor a Hosszúsétatér felől a Vásártéri útig egyirányúvá válik.
A Csíkvári út a Hosszúsétatér felől a Sóstói Stadionig lezárásra kerül, erre az útszakaszra csak a VIP meghívottak, továbbá a technikai személyzet hajthat be.
A Csíkvári út a Csőszház utcától a dr. Serényi Antal utcáig teljes szélességében le lesz zárva.
A dr. Serényi Antal utca egész hosszán teljes útlezárás lesz érvényben.
A Temető utca a Csíkvári út és a Szárcsa Csárda közötti területen mind a jármű, mind pedig a gyalogosforgalom elől el lesz zárva.

A forgalomkorlátozással érintett útszakaszokon rendőrök fogják segíteni a közlekedést, és mindent megtesznek a forgalom folyamatossága és a balesetek megelőzése érdekében. A parkolóhelyek korlátozott számára figyelemmel javasoljuk, hogy az érkező szurkolók a Sóstói Stadion tágabb környezetében állítsák le gépkocsijaikat.

A rendőrség kéri a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Forrás: police.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek