4 évnél régebbi cikk

Rendőrök vitték iskolába a szülinapos fehérvári kisfiút
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Rendőrök vitték iskolába a szülinapos fehérvári kisfiút

A székesfehérvári rendőröket nem csak akkor hívhatjuk, ha baj van. Mint kiderült, akár arra is kaphatóak, hogy szülinapi meglepetést szerezzenek.Sok kisgyerek számára hősök az egyenruhások, köztük azé a kilencéves kisfiúé is, akinek az volt a kívánsága a kilencedik születésnapjára, hogy rendőrautóval mehessen iskolába. 

A rendhagyó szülinapi kéréssel a kisfiú édesanyja kereste meg levélben a  Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársait. Leírta azt is, hogy Bence számára egy életre szóló élményt jelentene, ha egyenruhások társaságában, rendőrautóval mehetne iskolába. A fiú a rendőri pályán képzeli el jövőjét. 

A Fejér megyei rendőrök 2019. április 17-én reggel rendőrautóval otthonától az iskoláig szállították azt a kisfiút, akinek leghőbb vágya volt, hogy egyszer rendőri kísérettel mehessen az oktatási intézménybe.

A rendőrök e jeles nap alkalmából ajándékcsomaggal is meglepték a születésnapost. A kisdiák kapott hátizsákot, melyben hasznos balesetmegelőzési felszerelések és kiegészítők is helyet kaptak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek