5 évnél régebbi cikk

Tudósíts a Floraliáról, FEZEN-jegyet is nyerhetsz
Fehérvár Médiacentrum fotója
ÖKK/Molnár Artúr
Tudósíts a Floraliáról, FEZEN-jegyet is nyerhetsz

Általános és középiskolások tudósításait várja az Online Floralia. Két-három fős csapatok készíthetnek kötetlen műfajú produktumokat a hétvégi tavaszünnepről. A legjobb pályázatokkal FEZEN-jegyet is lehet nyerni.

Tudósíts 21. századi stílusban egy birodalmi eseményről: Floralia instán, videón, képekben, tweetekben vagy Online Floralia, azaz #gorsium21 – felső tagozatosokat és középiskolásokat szólít meg a felhívás.

A jelentkező csapatoknak a Floralia rendezvényéről kell online-tartalmat létrehozniuk április 27-28-án. A műfaj kötetlen, fotóval, videóval, hanganyaggal, írással stb. pályázhatnak a diákok. Lehet átfogó tablót készíteni, vagy bemutatható a gazdag programkínálat bármelyik szelete, a kecskesimogatótól a csatajeleneteken vagy a mini ásatásokon keresztül az ókori összművészeti komédiáig. Az elkészült produkciók Székesfehérvár Facebook-felületére kerülnek fel. A legjobb pályamunkákkal FEZEN-jegyeket lehet nyerni, illetve belépési lehetőséget a nyári nagyrendezvények kulisszái mögé és az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra.

A jelentkezéseket a gorsium21@szekesfehervar.hu e-mail címre kell elküldeni április 24-én, szerdán, vagyis ma éjfélig, ezután a szervezők visszajelzést küldenek, hogyan juthatnak be  a rendezvényre a pályázók.

(Forrás: ÖKK Fehérvár)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek