4 évnél régebbi cikk

Keressük a legszebb fehérvári panelkertet
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Keressük a legszebb fehérvári panelkertet

Panelkert-szépségversenyt hirdet a Fehérvár Médiacentrum Székesfehérváron. A fényképes nevezéseket e-mailben várjuk, a legszebb lakótelepi kiskertekről szakmai zsűri dönt majd, és nyeremények is várnak a versenyzőkre.

Bármelyik lakótelepen is sétáljunk ilyenkor Székesfehérváron, a panelházak tövében mindenütt lépten-nyomon találunk aprócska kerítéssel körülvett, szívvel-lélekkel gondozott kis kerteket. Ezek nem csak az ott élők örömét szolgálják, az arra járóknak is szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, és egészében is javítják a városképet. 

Most egy szépségverseny keretében, szakavatott zsűri segítségével keressük ezek közül a legszebbet: Steigerwald Tibor, a Depónia Nonprofit Kft. ügyvezetője, Németh László kertészmérnök, a Kenderzsineg Mezőgazdasági Bolt tulajdonosa és Regős Dóra, a Fehérvár Televízió vezetője veszik szemügyre a nevezett kiskerteket.

A versenyben való részvétel lépései: 
Fotózd le a nevezni kívánt kertet (lehetőleg fekvő formátumban).
Az elkészült képet küldd el e-mailben az fmcponthu@gmail.com címre 2019. május 31-én éjfélig.
Akkor is beküldhetsz fotót, ha a kertet nem Te, hanem mondjuk a kedvenc szomszéd nénid gondozza, csak egy pontos helymegjelölést kérünk a kertről minden esetben (utca, házszám, esetleg: az épület melyik oldalán található). 

A zsűrizés június folyamán lesz, az eredményről újabb cikkben számolunk majd be. Terveink szerint ezt követően a nyertes kertek gondozóit is bemutatjuk majd itt az fmc.hu-n. 

A felajánlott nyeremények
A Saveur Kávézó és Cukrászda családi fagyizást ajánlott fel az első helyezett számára. A Városgondnokság növénycsomagot, a Depónia Nonprofit Kft. ajándékcsomagot és minőségi komposztot, valamint a Kenderzsineg Mezőgazdasági Bolt ajándékcsomagot ajánlott fel a győztesek számára.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek