Rain11 °C
2021. április 18. vasárnap Andrea
Menü
Házhozszállítás

Nézd meg, milyen idő volt azon a napon, amikor születtél!

Nézd meg, milyen idő volt azon a napon, amikor születtél!
Milyen volt az idő, amikor veled landolt a gólya? (Fotó: freepik.com)

Azoknak, akik hisznek az asztrológiában fontos információ, hogyan álltak a bolygók, amikor megszülettek. Nyilván az időjárás ilyen értelemben nincs különösebb befolyással az életünkre, de ettől még érdekes adalék lehet.

A jelenlegi időjárási helyzet még a legkonzervatívabb angol lord ízlésének is eleget tenne, már ami a kötelező társalgási köröket illeti. Esett, esett, esett, még itt, Fehérváron is bőven kaptunk csapadékot, pedig nem véletlen, hogy néha úgy érezzük, a várost szinte minden vihar elkerüli.  Na, ebben az utóbbi hetekben nem volt hiba, a hőmérséklet meg még nyomokban sem tartalmaz(ott) májusi langyos tavaszt. Szóval, bőven van min felháborodni. 

És most itt az újabb lehetőség, hogy az időjárásról még egy bőrt lehántsunk, ha esetleg olyan helyre keveredünk, ahol hajánál fogva előrángatott témákkal kell megmenteni a kínos csendbe csúszni készülő helyzetet. A nagy kérdés: milyen volt az idő, amikor megszülettél?

Kétség kívül nagy horderejű, életeket befolyásoló téma, amit alaposan meg kell vizsgálni, ki kell tárgyalni. Ja, nem! De azért, ha érdekel, akkor a www.birthdayweather.eu oldalon ellenőrizheted, hogy veled milyen időjárási körülmények között landolt a gólya. 

Elárulom, velem szerencséje volt, mert akkor és ott nem esett az eső, bár az oldal szerint felhős volt az égbolt, ám ehhez 23 Celsius-fok csatlakozott, és csak éjszaka fújt a szél. A te születésedkor milyen volt az idő?

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár