4 évnél régebbi cikk

Hova menjünk szabadstrandra Fehérvárról?
Fehérvár Médiacentrum fotója
kektura.click.hu
Hova menjünk szabadstrandra Fehérvárról?

Nem csak a Balaton a Riviéra. Ha elkerülnénk a nagy tömeget, de szeretnénk olcsón strandolni, sok más lehetőségünk is van Fehérvár közelében.

A nyár java még előttünk áll, és ezzel számos lehetőség, hogy kiélvezzük természetes vizeink frissítő erejét. Ha irtózunk a Balaton felé kígyózó hosszú kocsisoroktól, és inkább másfelé vennénk az irányt, ráadásul költeni sem szeretnénk túl sokat, akkor is több választási lehetőség áll előttünk. Mutatunk néhány kiváló szabadstrandot, elérhető távolságra Székesfehérvártól.

 

Velencei-tó

A vitathatatlan népszerűségű, tengerparti hangulatot idéző Velence Korzón kívül is találhatunk kellemes hangulatú szabadstrandot a Velencei-tó partján. Agárdon az Üdülők útján, pár száz méterre a vasútállomástól található egy szabadstrand. Nem messze tőle, az úgynevezett Tini Strand szintén ingyen látogatható, itt mosdót, zuhanyzót, büfét is találunk, napernyőt és vízibiciklit is kölcsönözhetünk.
A tó túloldalán, a Velencei Vízisi és wakeboard pályánál a Tóbíró Strand várja ingyen a látogatókat. Sportpályák, játszótér, büfé, öltöző és wifi-hozzáférés teszi teljessé a kényelmet.

Dunaújváros

Ha folyóparti élményekre vágyunk, az egyik legszínvonalasabb lehetőség erre a Szalki-szigeti Szabadstrand Dunaújvárosban. Fabútorok, tűzrakóhelyek és számos árnyas fa varázsolja különösen hangulatossá part környékét, a lassan mélyülő, kavicsos aljú vízben pedig gyerekekkel is bátran fürödhetünk. Foci és röplabda pálya, valamint vízibicikli és más sporteszköz bérlési lehetőség színesíti a kínálatot. Ingyenes wifi itt is van, ahogy szinte már bárhol. De a legjobb mégis, ha eltesszük a telefonunkat és inkább belevetjük magunkat a strandolás örömeibe!

További ajánlatok:
www.hotelpanorama.hunguesthotels.hu
www.hotelhelios.hunguesthotels.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek