4 évnél régebbi cikk

Polgármester a közösség akaratából?
Polgármester a közösség akaratából?

A közösségi média elképesztő szárnyalása mostanra a kommunikációt olyan szintre fejlesztette, hogy gyakorlatilag azonnal kaphatunk visszajelzést szinte mindenről, és kis túlzással bárkitől. Akár egy egyszerű hova utazzunk, vagy mit vegyünk fel kérdésünk adódik, akár ennél sokkal fajsúlyosabb dilemmában vagyunk. Arra azonban még nem volt példa, hogy egy polgármester a folytatás kérdését tegye mérlege a közösségi médiában...

Legyen szó Facebookról, Instagramról, Twitterről vagy Snapchatről, meg sem lepődünk talán, ha kedves ismerőseink életük fontos vagy éppen kevésbé fontos kérdéseiben kérnek tanácsot. Az online világ elképesztő szárnyalásának és sebességének köszönhetően pedig szinte mindenre azonnal választ kaphatunk, akár olyan egyszerű kérdésünk adódik, mint hogy felvegyük-e a kék gatyához a piros pólót, vagy hogy hol ehetjük a legfinomabb Vörösmarty szeletet a városban? És sajnos olyat is olvastunk már, hogy valaki az életének folytatását tette fel kérdésnek...

Most pedig egy újabb meglepő posztba, illetve kérdésbe futottunk bele: dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere a folytatás kérdését tette mérlegre egy Instagram-posztban.

Pihenek, gondolkodom; októberben választás. Támogatnátok, hogy folytassam a polgármesteri munkámat? Csak veletek együtt van értelme!

Ez a három mondat áll a székesfehérvári polgármester instastorijában. (Ide kattintva nézhetitek meg.) A kérdés ráadásul ezúttal nem költői, hiszen voksolhatunk is, egy jól irányzott igennel vagy nemmel. 

A kérdés, pontosabban a válaszok eloszlása abból a szempontból is érdekes, hogy bár az eredmény nagy valószínűséggel reprezentatívnak tekinthető dr. Fonts Changer enables users to automatically change fonts on the fly in the web browser. Web users may not be accustomed to typing in particular fonts or may have no preference whatsoever to the particular type of fonts. This application will help them learn to select fonts that best suits their purpose, whether gangster letter fonts it is for writing reading or editing online content. Users can even change system fonts at the click of a button to make their computer look more sophisticated. Cser-Palkovics András követői között, de vajon mennyire az Székesfehérvár lakossága tekintetében? És még egy érdekes kérdés jutott eszünkbe: Székesfehérvár korábbi polgármesterei, elöljárói és tanácselnökei, ha megkérdezték volna a közösségüket, hogy induljanak-e a város vezetéséért, vajon milyen választ kapnak? És hogyan alakult volna így a város történelme?

Borítókép: Instagram/cserpalkovicsandras
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek