4 évnél régebbi cikk

Harry Potter világában kalandoztak a fehérvári iskolások
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Harry Potter világában kalandoztak a fehérvári iskolások

Varázsigék, kézműves foglalkozások, kviddics a pályán - így telt eddig a hét Velencén a Székesfehérvári Gyermek és Ifjúsági táborban, ahol több turnusban várták a gyerekeket, akiket ezúttal egy különleges utazásra invitáltak a varázslatok világába. A programon több mint 130-an vettek részt.

Iskolások lepték el a Velencei tábort, kviddics bajnokság zajlik éppen a pályán. Évről-évre sok száz fehérvári kisdiák tölti itt a nyári szünet egy részét. Ezúttal egy különleges tematikus táborban vehettek részt, a varázslók világába nyerhettek betekintést.

A Harry Potter varázslatos világából már jól ismert sport a gyerekek kedvenc programja lett a tábor ideje alatt. A szervezők szerint a fiatalok nagyon élvezik a tematikus tábort, hiszen számukra ez a fantasy műfajú történet nagyon kedves, és most nemcsak a könyvek olvasása és filmnézés közben élhették át a varázslatokat.

A fiatalok az utolsó napot kézműves foglalkozással, sporttal töltik, de természetesen a hét zárásaként csobbannak majd egyet a Velencei-tó vizében is.

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek