4 évnél régebbi cikk

Az érem másik oldala: hogy vigyázzanak az autósok az ennyire szabálytalan motorosra? - videó
·Közlekedésmotor·Utolsó frissítés: undefined
Az érem másik oldala: hogy vigyázzanak az autósok az ennyire szabálytalan motorosra? - videó
·Közlekedésmotor·Utolsó frissítés: undefined

Alig egy hete írtuk: fokozottan figyeljünk a motorosokra a hőségben. Ám ez nem mindig egyszerű, ahogy a Facebookra feltöltött székesfehérvári videó is megmutatja.

Közlekedjünk biztonsággal, egymásra figyelve, satöbbisatöbbi: alig egy hete hívtuk fel a figyelmet arra, hogy fokozottan figyeljünk a motorosokra a nagy hőségben. A cikkre már akkor rengeteg hozzászólás érkezett Facebook-oldalunkon pro és kontra, de talán a legtöbben éppen azt kifogásolták, hogy nagyon nehéz néha vigyázni a motorosokra, mert vannak köztünk olyanok is, akik a többi közlekedőre tekintet nélkül rohannak, szlalomoznak az utakon.

Hogy ez mennyire így van, azt a következő Székesfehérváron készült videó remekül(?) példázza. A Horvát István utca és a Prohászka Ottokár út kereszteződésében készült felvételen jól látható, ahogy a nagyon sietős motoros néhány másodperc alatt több szabályt is megszeg előrejutása érdekében, veszélyeztetve ezzel a körülötte haladókat.  

Persze most lehet ugye, hogy ugyézni, de inkább legyen figyelemfelhívó ez a videó: tényleg mindenkit hazavárnak, és nem biztos, hogy néhány másodpercnyi előnyért megéri kockáztatni. Ahogy legyen rendőrség digitális térképtárából kinyert információ is elgondolkodtató: csak a 2019-es nyár első hónapjában (2019.06.03.-2019.07.03.) Fejér megyében két halálos kimenetelű motoros baleset volt és egy súlyos sérüléssel járó. 

Borítókép: facebook.com/FehervariGyokerek
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek