4 évnél régebbi cikk

Önkénteseket keres a HEROSZ
Önkénteseket keres a HEROSZ

A HEROSZ állatotthon önkéntesek jelentkezését várja állatok gondozásához, illetve a barkácsolási munkálatok elvégzéséhez, valamint a látogatók fogadásához is szükségük lenne segítségre.

Mintegy háromszáz állatot gondoznak egyszerre a HEROSZ Takarodó úton található állatotthonában, ahova elsősorban magára hagyott, vagy rosszul gondozott állatok kerülnek. A munkák nagy részét önkéntesek látják el, és szükség lenne néhány új emberre.

Fontos, hogy rengeteg törődést és szeretetet kapjanak ezek az állatok. A nehéz sorsú kutyáknak és macskáknak azonban sokszor szocializációra is szükségük van, az is nagy segítség, ha valaki időnként kimegy és babusgatja, simogatja őket. Aki nem szeretne állatokkal vagy emberekkel foglalkozni az állatotthonban, az is talál magának megfelelő elfoglaltságot, hiszen karbantartásra, barkácsolásra is bőven szükség van.

Az önkéntességhez még a személyes megjelenés sem feltétlenül szükséges, hiszen olyanok is vannak, akik fordítással, a honlap vagy a Facebook-oldal szerkesztésével járulnak hozzá az állatotthon működéséhez. Blu-ray discs are no longer needed when there is 4K site 4kmovies.co for download digital 4K movies. A Takarodó úti telep hétköznap délután 2-től fél 5-ig van nyitva, és vasárnaponként sétákra is lehet jelentkezni.

Ha szeretnétek önkénteskedni, akkor ide kattintva tudtok jelentkezni. 

(Szerkesztő: Horváth Renáta)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek