4 évnél régebbi cikk

Ez lesz az őszi cipő divat 2019-ben
Ez lesz az őszi cipő divat 2019-ben

Smaragdzöld és élénklila, virágos és platform... az idei ősz cipőtrendje minden, csak nem unalmas!

A boltok polcain már az őszi kínálat, ha még nem néztél körül a szezon lábbelijeit illetően, akkor itt az ideje! Összeállításunkból ihletet meríthetsz, milyen színek, minták és anyagok közül válassz, ha igazán trendi akarsz lenni a következő hónapokban is.

 

Élénklila bátraknak

A tavaszi virágok színét idéző lila nem az első szín, ami az őszről eszünkbe jut. Mégis jól passzol a hűvösebb hónapokban előkerülő sötétebb tónusú ruhadarabokhoz. És cipőként viselve garantáltan odavonzza a tekinteteket!

 

Platform, ahogy mindig

Időről időre újra teret hódítanak a patacipők, mostanában éppen megint virágkorukat élik.Legyen az őszi kiscsizma vagy elegáns szandál, a platform talp és sarok mindig jöhet!

 

Szalagok a boka körül

Ha alkalmibb jellegű lábbelit keresünk, bátran essen a választásunk ezen az őszön a bokán megköthető szalagokkal ellátott tűsarkúkra. Azért azt muszáj hozzátennünk: ez a fazon csak azoknak áll egyértelműen jól, akiknek karcsú a bokájuk.

 

Smaragdzöldben tündökölve

 Elsőre nekünk kissé ízléstelennek hat ez a színárnyalat cipőként viselve. De meg kell hagyni, egyedivé teszi viselője öltözékét. Viszont más feltűnő színt már ne nagyon viseljünk hozzá testünk többi részén, ha nem szeretnénk közönségesnek tűnni.

 

Virágos print

A virágos minták inkább nagyobb felületeken mutatnak igazán jól, mint például a vékony, őszi csizmákon. Az alábbi fotókon láthatunk néhány variációt a viselésére a kifutókról. Arra biztos jó, hogy még véletlenül se érezzük magunkat szürkének a borongós napokon sem!

Forrás: cosmopolitan.com

Borítókép: glowsly.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek