4 évnél régebbi cikk

Szerepelnél a Barátok köztben? Most akár te is bekerülhetsz a híres sorozatba!
·Filmsorozat·Utolsó frissítés: undefined
Szerepelnél a Barátok köztben? Most akár te is bekerülhetsz a híres sorozatba!
·Filmsorozat·Utolsó frissítés: undefined

Ismételten castingot hirdet az egyik - ha nem a - legnépszerűbb magyar széria, a Barátok közt, amelyben ha jól szerepelsz a hétvégén, akkor akár te is feltűnhetsz az ismerős karakterek között! Hogy mellék vagy főszereplőként, az már csak rajtad áll.

A Barátok közt hivatalos Facebook-oldalán bukkantam rá arra az eseményre, amelyet augusztus 26-án posztoltak, és casting-felhívással új szereplőket keresnek a Mátyás Király tér lakói közé. A felhívás szerint, ha te is szeretnél barátok közt lenni (haha), akkor nincs más dolgod, mint hogy elmenj a szeptember 7-8. között lebonyolítandó válogatóra, ahol ha valami különlegeset produkálsz, akkor simán te lehetsz a következő sorozatsztár.

Szeptember 7-én, szombaton, 10 órára várják a 15-20 év közötti lányokat és fiúkat, szeptember 8-án, vasárnap szintén 10 órától pedig a 20 év alattiak csillogtathatják meg tehetségüket. A helyszín a Barátok Közt Stúdió lesz, amelyet a Campona Media Centerben, Budapesten a Nagytétényi út 29/b-nél találhattok.

Szóval ha szeretnél a színes dobozban szerepelni, és úgy érzed, hogy képes lennél megkavarni a tutit az amúgy is kusza Baratok közt-beli szálak között, akkor tudod mit kell tenned: irány a casting!

Aztán hajrá, hajrá! Ha jól szerepelsz, akkor te is feltűnhetsz a híresen hírhedt főcímben, ahol boldog élet rád, csak barátok közt vár!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek