4 évnél régebbi cikk

Látni és látszani - Fejér megyében is elindult a rendőrség közlekedésbiztonsági kampánya
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Látni és látszani - Fejér megyében is elindult a rendőrség közlekedésbiztonsági kampánya

A láthatóság fontosságára hívja fel a figyelmet az ORFK december 15-ig tartó kampánya, melynek során a gépkocsik állapotának ellenőrzésében segítenek a rendőrök Fejér megyében is.

Októberben, megyénkben is kezdetét vette az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett közlekedésbiztonsági kampány. A Látni és látszani elnevezésű program célkitűzése, hogy felhívja a közlekedésben résztvevők figyelmét a láthatóság fontosságára. Ennek keretében a járművezetőknek lehetősége adódik, hogy ingyenesen megvizsgáltassák látásukat, valamint átvizsgáltassák gépkocsijuk világító- és fényjelző berendezését és a gumiabroncsok állapotát.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai heti két alkalommal Székesfehérváron, egy töltőállomáson nyújtanak segítséget az autósoknak a járművek világításának valamint a gumiabroncsok profil mélységének ellenőrzésében.

További hasznos információk találhatók a  www.latnieslatszani.hu a www.kreszvaltozas.hu weboldalalakon, illetve az esemény Facebook-oldalán.

A Látni és látszani kampány 2019. október 22-től december 15-ig tart.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek