4 évnél régebbi cikk

A céges karácsonyi ajándékozás netovábbja: Karácsonyihúzás.hu
A céges karácsonyi ajándékozás netovábbja: Karácsonyihúzás.hu

Pillanatok alatt lebonyolítja a céges karácsonyi ajándékhúzást két magyar fejlesztő honlapja. A Karácsonyihúzás.hu pont arra jó, amit a neve alapján sejteni lehet: négy egyszerű lépésben szervezi meg azt, ami eddig a kübli és néhány papírfecni dolga volt.

Igazi love-project a Karácsonyihúzás.hu az oldal kitalálói számára. A honlap filléres ötlet, de a zseniális fajtából: legyen gyors, kényelmes és XXI. századi a munkahelyi karácsonyi ajándékozáshoz kapcsolódó névhúzás. Innentől kezdve a húzást lebonyolító kollégák nem kapnak agyérgörcsöt a szervezéstől, hanem néhány egyszerű kattintás (és némi gépelés vagy kopipésztelés) után a rendszer másodpercek alatt koordinálja az egész folyamatot.

Négy egyszerű lépésben, akár pár perc alatt végezni is lehet a karácsonyi ajándékhúzás megszervezésével:

  1. A húzás szervezője megadja a nevét és e-mail címét.
  2. Ezután egyesével be kell gépelni (másolni) a húzásban résztvevők nevét, e-mail címét és a beszélt nyelvet (magyar, angol és német közül lehet választani)
  3. Majd az ajándékozás felső értékhatárát kell megszabni, és el kell nevezni a csoportot (pl. a munkahely neve)
  4. Ha minden kész, a rendszer elvégzi a sorsolást, és az érintettek külön-külön e-mailben kapják meg egy pofás levélben a "kihúzott" nevet.

Ennyi.

A Karácsonyihúzás.hu nem új honlap, sőt. Még 2013 decemberében indult el, de csak kevesen ismerik. Azon túl, hogy praktikus ötlet, még a környezetet is védhetjük, hiszen a segítségével néhány papírfecninyit ismét spórolhatunk a bolygó faállományából.

Borítókép: Pixabay
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek