Partly cloudy5 °C
2021. január 25. hétfő Pál
Menü
Házhozszállítás

Idén is van fehérvári gyűjtőpont - Nemluxustáska 2020 kampány

Idén is van fehérvári gyűjtőpont - Nemluxustáska 2020 kampány
Alapvető higiéniás termékeket várnak (Fotó: needpix.com)

2020-ban is útjára indult a Nemluxustáska adománygyűjtő kampány, melyben alapvető higiéniai kellékeket ajándékozhatunk rászoruló nőknek. A táskákat Fehérváron is leadhatjátok.

A kampány célja, hogy rászoruló hölgyeknek egy táskába pakolva alapvető higiéniás csomagot lehet összeállítani, amit a kampány után a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével a nehéz körülmények között levő nőknek adományoznak országszerte.

Olyanok kapják ezeket a táskákat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, illetve hajléktalanná váltak, de természetesen ebben a helyzetben is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket, amiben a táskáitok nagyon sokat tudnak segíteni.

Székesfehérváron a Cserta Optika Távirda utca 25. szám alatti üzletébe vihetitek be a táskákat, a gyűjtési időszak 2020. január 31-ig tart.

 

Mit tegyünk a táskába?

A legalapvetőbbek a sampon, hajbalzsam, fogkefe, fogkrém, szappan, egészségügyi betét. Tehetünk még bele papírzsebkendőt, hajkefét, hajgumit, dezodort, ajakbalzsamot, WC papírt, nedves törlőkendőt, és mindezt természetesen kiegészíthetjük néhány soros személyes üzenettel.

Ne rakjunk viszont bele tampont, mosható betétet vagy intim tölcsért, éles kést vagy borotvát, élelmiszert, ruhaneműt vagy gyógyszert. Higiéniai okokból minden termék legyen új és bontatlan, és lehetőleg ragasszuk le a flakonok tetejét, hogy szállítás közben is nagyobb biztonságban legyenek. Természetesen a táska is legyen használható állapotban.

Minden további részletet megtalálsz ebben a posztban:

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár