Partly cloudy7 °C
2021. január 20. szerda Sebestyén
Menü
Házhozszállítás

Szemkápráztató képekkel operál az év első Velencei-tavas videója

Azt már megszokhattuk, hogy a Velencei-tó minden évszakban olyan arcát mutatja, amelyet érdemes megcsodálni - hát ha még a fellegekből tehetjük mindezt. Szerencsére idén is résen voltak a drónosok, és már januárban olyan felvétellel örvendeztettek meg minket, amely után mi is kedvet kaptunk egy tóparti túrához.

Pont a napokban gondolkodtam el azon, hogy milyen régen is láttam Fehérvár közelében készült ütős, drónos videót. Erre mibe botlottam tegnap a YouTube-on? Hát persze, hogy egy pofás felvételbe, amely ezúttal a Velencei-tavat helyezi a középpontba.

Persze adta magát, hogy előbb vagy utóbb újabb csodára bukkanjak, ugyanis egyrészt manapság igencsak népszerűnek számítanak a madártávlatból készült kreatív videók, másrészt Fejér megye is bővelkedik a természeti kincsekben, így szinte bárhol engedik szabadjára a természetjárók repülő masináikat, garantáltan lélegzetelállító képekkel térhetnek haza.

Elég csak megnézni az elmúlt évek drónvideóit, és tudni fogjátok, hogy miről beszélek: többek között a Sóstói Természetvédelmi Területről, Fehérvár belvárosáról, az Öreghegyről, a Móri Borvidékről, és természetesen a Velencei-tóról is láthattatok mesés képkockákat.

2020 első felvételében, amelyet Kovács kopetkya Péter töltött fel a népszerű videómegosztó portálra, szintén a Velencei-tó környékében gyönyörködhettek, így lencsevégre került a téli Bence-hegyi kilátó, a Velencei-tó élővilága, a behavazott tópart és sok más lélegzetelállító pillanat. Jó nézelődést!

 

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Autót égetett egy férfi Ercsiben
  Autót égetett egy férfi Ercsiben
 • Mérsékelt maradt a koronavírus-koncentráció a fehérvári szennyvízben
  Mérsékelt maradt a koronavírus-koncentráció a fehérvári szennyvízben
 • Szombaton lesznek a középiskolai központi írásbeli felvételi vizsgák
  Szombaton lesznek a középiskolai központi írásbeli felvételi vizsgák
 • Némafilmekehez írtak ki zenei pályázatot itthon
  Némafilmekehez írtak ki zenei pályázatot itthon