Fair28 °C
2021. június 18. péntek Levente
Menü
Házhozszállítás

Hozzád melyik télikabát illik?

Télen minden olyan szürke és lehangoló. Tévedés! A rideg napokat egyszerűbben feldobhatjuk, mint gondolnánk! Például egy bohókás télikabáttal. Feltéve, ha passzol a személyiségünkhöz. Lássuk, kinek milyen típusú kabát való.

Ahány személyiségtípus, annyi öltözködési stílus. A téli kabáttal valljuk be, nem mindannyian követjük az aktuális trendeket, hiszen egy-egy időtálló darab több szezonon keresztül is kiszolgál bennünket. Nyilván a legfontosabb szempont a kiválasztásánál, hogy ne fázzunk benne (vagy nektek nem?), és azért az sem utolsó, ha a lehetőségekhez képest csinosan mutatunk benne nyakig begombolkozva is. 

Meg persze nem árt, ha passzol a személyiségtípusunkhoz és a kialakult öltözködési stílusunkhoz. 

Pufikabát forever

 Évek, lassan inkább évtizedek óta tartja magát valamilyen formában a divatpalettán a téli tollkabát. Egy fehér, vagy ezüstszínű darabbal nem lőhetünk mellé. Elsősorban a kényelmes viseletek híveinek való, de ha jól meggondoljuk, akár egy elegánsabb összeállítással, magas sarkú csizmával is nyugodtan felvehetjük.

Pufikabát forever (Fotó: pexels.com)
Pufikabát forever (Fotó: pexels.com)

Egy praktikus szövetkabát

Ami egyben csinos is és mindig ízléses külsőt biztosít. Ez inkább az office-stílus kedvelőinek való, akik szívesen kiöltöznek a mindennapokban, és nem szeretnek sportos cuccokban flangálni a kávézóban, a boltban vagy a bevásárlóközpontban. 

Praktikus szövetkabát (Fotó: pexels.com)
Praktikus szövetkabát (Fotó: pexels.com)

Hideg színek, meleg anyagok

Puha, bolyhos szövet, nőies szabásvonal, trendi színvilág és egy kis minta. Akik nem feltétlenül szeretnének elvegyülni a tömegben és szívesen hangsúlyozzák a saját egyéniségüket, azoknak az ilyen egyedi darabokat érdemes keresniük.

Hideg színek, meleg anyagok (Fotó: pexels.com)
Hideg színek, meleg anyagok (Fotó: pexels.com)

Időtálló klasszikus

Duplasoros gombolás, klasszikus szabásvonal, naturális színvilág - az ilyen kabátok mindig, minden időben alapdarabok lehetnek a ruhatárunkban. És a minden időben kifejezést most inkább a divat különböző korszakaira értjük, semmint az időjárásra, ugyanis az ilyen kabátok nem feltétlenül tartják elég melegen a testünket a legnagyobb mínuszokban. Cserébe viszont mindig jól néznek ki.

Időtálló klasszikus (Fotó: pexels.com)
Időtálló klasszikus (Fotó: pexels.com)

Színesen és vidáman!

Ha az a típus vagy, akit könnyen elfog a lehangoltság a hideg, szürke napokon, az élénk színek segíthetnek, hogy jobb kedvere derülj. Egy ideje a mustársárga a legmenőbb árnyalat, de a piros örök ragyogását biztos, hogy semmi nem múlja felül, ha életörömről van szó!

Színesen és vidáman (Fotó: pexels.com)
Színesen és vidáman (Fotó: pexels.com)

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár