Rain2 °C
2020. december 3. csütörtök Ferenc
Menü
Házhozszállítás

Szavazz a fehérvári Tamáska Gabira, hogy ő legyen az év énekesnője a Glamour-gálán

Elindult a szavazás a Glamour Woman Of The Year 2020 jelöltjeire, amely során a 2018-as X-Faktorral berobbant, székesfehérvári Tamáska Gabira is voksolhattok az év énekesnője kategóriában. Hajrá, hajrá!

A fehérvári Tamáska Gabi az X-Faktor 2018-as szériájában tűnt fel, ahol egészen a döntőig énekelte magát. A fináléban aztán az USNK fiataljai bizonyultak az évad legjobb előadóinak: előbb Gabit, majd a végső szavazásnál a Stolen Beatet utasították maguk mögé.

Persze ezzel nem állt meg az élet: Tamáska Gabival nagyot fordult a világ az X-Faktor óta, ugyanis nem elég, hogy a tehetségkutató alatt megjelent első dala, az egyedi hangzású Bárhol, amelyhez videóklip is dukált, hanem 2019-ben már olyan előadókkal dolgozhatott együtt, mint a szintén fehérvári Fluor és a népszerű elektronikus zenész, Lotfi Begi, akikkel a napsütötte szezon egyik legütősebb slágerét (A mi számunk) hozták össze.

Hogy az év végén is halljunk róla, Tamáska Gabi a The Biebers frontemberével, Puskás Petivel alkotott nagyot, és olyan számot (hellosziaélet) tettek le az asztalra, amely gyorsan a rajongók kedvence lett.

Mivel Gabi igencsak produktívan zárta a 2019-es esztendőt, jelölést kapott a Glamour Woman of the Year 2020 gálán, és hogy ténylegesen is ő legyen az év énekesnője, a ti voksaitokra van szüksége. Ide kattintva érkeztek a szavazó oldalra, ahol - bár minden kategóriában rá kell bökni egy névre - a legfontosabb, hogy Tamáska Gabi mellett szerepeljen egy pötty.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Már hétvégén is kézbesít a Magyar Posta
  Már hétvégén is kézbesít a Magyar Posta
 • Holnapig lehet még jelentkezni
  Holnapig lehet még jelentkezni
 • Nem indokolt a téli szünet azonnali elrendelése
  Nem indokolt a téli szünet azonnali elrendelése
 • Több mint 6000 új fertőzött van Magyarországon
  Több mint 6000 új fertőzött van Magyarországon