Partly cloudy15 °C
2020. szeptember 27. vasárnap Adalbert
Menü

Jegyesek, figyelem, jön a II. Velencei Esküvőkorzó!

Jegyesek, figyelem, jön a II. Velencei Esküvőkorzó!
Az ország egyik legkülönlegesebb esküvő kiállítását rendezik Velencén (Fotó: NoNém Média)

2019 februárjában nagy sikerrel debütált Magyarország egyik legötletesebb esküvői kiállítása, a Velencei Esküvőkorzó. A rendezvény remek visszhangja garantálta a folytatást, február 8-án ismét a nagy napra készülő pároké lesz a Velence Korzó.

Egy esztendeje a népszerű tó közelsége, meghitt környezete kiváló hátteret biztosított a nagy napra készülő jegyespárok számára a megfelelő szolgáltatók kiválasztásában. 2020. február 8-án 12 órától ismét megnyitja kapuit a Velencei Esküvőkorzó, amelynek programját a tavalyi visszajelzésekhez, tapasztalatokhoz igazították a szervezők.

- A tavalyihoz képest kicsit korábban kezdünk, délben indul maga a rendezvény. Azt tapasztaltuk, hogy ezt az időszakot jobban kedvelik a jegyespárok, illetve egy esztendeje a késő esti idősáv kevésbé volt vonzó. Ezért idén este nyolcig tart a Velencei Esküvőkorzó, ezt maximálisan a felmerülő igényekhez igazodva alakítottuk ki. A helyszín adottsági alapján közel 50 kiállítót tudunk bemutatni. Egy héttel a kiállítás előtt nagyon közel vagyunk ehhez a számhoz, naponta jönnek újabb jelentkezések, így bízom benne, teljesen ki tudjuk majd használni a rendelkezésre álló helyszínt - tudtuk meg Igari Balázs főszervezőtől.

A kilátogató párok nem csupán mennyiségben, de minőségben is kiemelkedő szolgáltatókkal találkozhatnak, így délben akár a nulláról indulva estére egy teljes esküvő megszervezésére is van lehetőség. A II. Velencei Esküvőkorzóra ellátogat Varga Balázs színész is, a Drága Örökösök című nagy sikerű sorozat népszerű szereplője színészi feladatai mellett ceremóniamesterként is tevékenykedik. Mint elárulta, véleménye szerint a Velencei Esküvőkorzó egészen különleges helyet foglal el a hazai tematikus kiállítások között.

- A helyszín, a környezet a legnagyobb varázsa ennek az esküvő kiállításnak, egy ilyen csodálatos tó partján, egy ilyen gyönyörű helyen a párok is kiválóan érezhetik magukat. Nem csupán az esküvőjüket szervezhetik, megkereshetik a számukra legideálisabb szolgáltatókat, de közben kicsit lazíthatnak is a bemutatókon és a kísérő programokon, ez olyan különleges dolog, mely ezt a kiállítást a hazai tematikus expók legjobbjai közé emeli. Nekem ezért is tetszett meg a rendezvény, annyira különleges és egyedi, hogy jelenleg nincs még egy ilyen az országban - árulta el Varga Balázs.

Igari Balázs főszervező (balra) és Varga Balázs az esemény sajtótájékoztatóján (Fotó: NoNém Média)
Igari Balázs főszervező (balra) és Varga Balázs az esemény sajtótájékoztatóján (Fotó: NoNém Média)

Délben Horváth Elemér „Emi” és Horváth Péter mini koncertjével indul a rendezvény, majd a délutánfolyamán Kovács Kata ceremóniamester és szertartásvezető által betekintést nyerhetnek az érdeklődők az összetartozás szimbólumának a polgári szertartásokon alkalmazható lehetőségeibe. Az utóbbi években egyre népszerűbbek lettek ezek az egyedi, különleges ceremóniák, így hallhatunk a kávé-, fröccs-, vagy a klasszikus gyertyaceremónia kialakulásáról, személyre szabható lehetőségeiről, valamint számos divatos szertartási szimbólumról.

A program egyik érdekessége a II. Magyar Menyasszonyképző lesz, ahol esküvői szolgáltatók mesélnek az esküvő szervezésének, lebonyolításának nehézségeiről, valamint tanácsokkal látják el az érdeklődőket a nehézségek elkerülésének lehetőségeiről, hogy A nagy nap felhőtlen és megélhető legyen. Egy esküvői kiállításon sem hiányozhatnak az érzelmek, ezért az igenek kimondása alkalmával a leggyakrabban elhangzó dalok előadóját, Csézyt hallgathatják a vendégek, hogy így hangolódjanak a közelgő Valentin-napra is, a koncert 17 órakor kezdődik majd.

Természetesen nem maradhat el az esküvőiruha-bemutató, de az érdeklődő jegyespárok megtudhatják, milyen a tökéletes nyitótánc, és a kilátogatók egy menyasszonyi tortát is megkóstolhatnak.

A II. Velencei Esküvőkorzóra a belépés díjtalan, február 8-án, szombaton 12 órától egészen 20 óráig várják a házasulandókat.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

 • A trágyadombon nő a legnagyobb tök
  A trágyadombon nő a legnagyobb tök
 • A SPAR ingyenesen ad maszkot feledékeny vásárlóinak
  A SPAR ingyenesen ad maszkot feledékeny vásárlóinak
 • Pozitívra javította Magyarország adósosztályzati kilátását a Moody's.
  Pozitívra javította Magyarország adósosztályzati kilátását a Moody's.
 • Elkészültek a Magyarországon gyártott lélegeztetőgépek
  Elkészültek a Magyarországon gyártott lélegeztetőgépek
 • ELHALASZTJÁK A MOL FEHÉRVÁR VASÁRNAPI, KISVÁRDAI BAJNOKI MECCSÉT
  ELHALASZTJÁK A MOL FEHÉRVÁR VASÁRNAPI, KISVÁRDAI BAJNOKI MECCSÉT
 • Bővítik a Sóstón a játszóteret
  Bővítik a Sóstón a játszóteret
 • Köztársaság Mozi - kezdődik a felújítás és a Nemzeti Emlékhely látogatóközpont építése
  Köztársaság Mozi - kezdődik a felújítás és a Nemzeti Emlékhely látogatóközpont építése
 • További nyolc új autóbusz érkezik Székesfehérvárra
  További nyolc új autóbusz érkezik Székesfehérvárra

Eseménynaptár