4 évnél régebbi cikk

Cinema City: maximum 99 jegyet adnak el egy vetítésre
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Unsplash/Karen Zhao
Cinema City: maximum 99 jegyet adnak el egy vetítésre
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

Nem maradnak el a vetítések a Cinema City hálózatába tartozó mozikban, így Székesfehérváron sem. A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt azonban egy-egy előadásra csak maximum 99 jegyet értékesít a mozis cég.

A Cinema City közleményét változtatás nélkül közöljük: 

"A Cinema City-nek mozis közönség és munkatársai egészsége és biztonsága elsődleges, a mozihálózat minden esetben követi és betartja az érvényes jogi szabályozást. A magyar egészségügyi hatóságok és kormányzat által előírtakkal összhangban (41/2020. (III.11.) Kormányrendelet 4.§ d) pont) a mozi létszámkorlátozás mellett továbbra is nyitva tart.

Egy adott előadásra maximum 99 látogató vehet vagy foglalhat jegyet. A mozihálózat weboldalán egy előadásra bármelyik helyre szabadon foglalható vagy vásárolható mozijegy a fenti létszámkorlátozással.

A Cinema City már előzőleg bevezetett a vírus terjedését visszaszorító intézkedéseket:

  • mindegyik fővárosi és vidéki mozi termeinek, közösségi tereinek, a nézők és munkatársak által használt helyszínek rendszeres fertőtlenítése,
  • minden dolgozó tájékoztatása az alapos kézmosás szabályairól,
  • a gyakran használt felületek folyamatos tisztítása.

Folyamatosan figyeljük a helyzetet és megtesszük a hatóságok által továbbiakban előírt lépéseket. Mindenkit kérünk a személyes higiénia, így a rendszeres és alapos kézmosás betartására, ehhez minden eszköz a mozik mosdójában is rendelkezésre áll!"

FRISSÍTÉS: A cég a már megvásárolt jegyekkel kapcsolatban posztolt a Facebookra:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek