4 évnél régebbi cikk

Feladtunk egy lottót - ha nyerünk, mind a 6 milliárd forintot jótékony célra költjük
·Híreklottó·Utolsó frissítés: undefined
Feladtunk egy lottót - ha nyerünk, mind a 6 milliárd forintot jótékony célra költjük
·Híreklottó·Utolsó frissítés: undefined

Közel 6 milliárd forintot lehet nyerni a szombati ötös lottó sorsoláson. A rekordnyereményért mi is harcba szállunk: Sohonyai Edit, Kovács Szilvia, Arany Gold Zoltán, Damniczki Balázs és Kocsis Balázs is tippelt egy számot. A nyereményt pedig az általuk megjelölt jótékony célokra fordítjuk.

Néhány rongyos tízmillió híján 6 milliárd forintot nyerhet a telitalálatos szelvény a hétvégi ötös lottó sorsoláson. Ez magyar rekord: ennyit még egyszer sem fizetett az ötös, ennek megfelelően soha nem látott mennyiségű szelvényt is adnak fel. Az egyik közülük a miénk, és öt erős indokunk is van arra, hogy végül a mi szelvényünk nyerjen: a nyereményt teljes egészében jótékony célra ajánljuk fel, öt egyenlő részletben.

Sohonyai Editet, Kovács Szilviát, Arany Gold Zoltánt, Damniczki Balázst és Kocsis Balázst kértük meg, hogy a nyerőszámok mellé nevezzenek meg egy-egy olyan jótékony célt, amire a nyeremény, vagyis legjobb esetben telitalálat esetén a 6 milliárd forint egyötödét utalhatjuk el. 

FRISSÍTÉS: Egyetlen számot sem találtunk el a kisorsolt nyerőszámok (12, 20, 30, 41, 77) közül. De rajtunk kívül senki sem, így jövő héten már 6,2 milliárd forintért lehet tippelni.

Borítókép: Szalai László
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek