Partly cloudy22 °C
2020. június 6. szombat Norbert
Menü

Koronavírus: Cser-Palkovics András reagált a megugró megyei fertőzöttek számára - Videó a cikkben!

Székesfehérvár polgármestere a Fehérvár Televízió élő adásában jelentkezett be, ahol a Fejér megyében megugró koronavírusos betegek számáról és a további intézkedésekről tájékoztatta a lakosságot.

24-ről 39-re, azaz egy nap alatt 62%-kal nőtt a Fejér megyében kimutatott koronavírusos betegek száma. Ennek kapcsán dr. Cser-Palkovics András előbb Facebook-oldalán, majd a Fehérvár Televízióban nyomatékosította: továbbra is mindenki is tartsa be a szabályokat és aki teheti, maradjon otthon!

"A jó idő közeledtével egyáltalán nem könnyű otthon maradni, az ember menne ki a szabadba, illetve közeledik a húsvét is, amely az egyik legcsodálatosabb családi ünnep. Tudom, hogy ilyenkor nehéz nem találkozni a nagyszülőkkel vagy éppen a gyermekekkel, unokákkal, de most mégis csak a biztonság azt diktálja, hogy azt kérjem mindenkitől: tartsuk be szabályokat és ha tehetjük, maradjunk otthon! Ezzel tudjuk nemcsak a saját magunk, hanem szeretteink, családunk egészségét is védeni, és azokat is segíteni, támogatni, akik a frontvonalban küzdenek a vírus ellen!" - hangsúlyozta dr. Cser-Palkovics András.

A polgármester a megyei koronavírusos betegek számáról és a további intézkedésekről a Fehérvár Televízióban beszélt részletesen:

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár