Clear sky11 °C
2021. március 2. kedd Lujza
Menü
Házhozszállítás

Vicces videóban mutatja be Kovács Sarolta és 15 másik öttusázó, hogyan (ne) sportolj otthon

Mit csinál a világjárvány ideje alatt egy öttusázó? Egyelőre úgy tűnik, hogy nem unatkozik, és még egy kis szórakozásra is marad ideje. A fehérvári Kovács Sarolta és 15 társa vicces karanténvideót készített az öttusás home office-ról.

Ugyan nem derül ki, hogy a koronavírusos nehézségek miatt készült-e, de a videómegosztókon világszerte népszerű házi sportolós, váltós kis filmek sorába illeszkedő egypercest dobtak össze a világ öttusázónői.

A pentatlon sporteszközeit otthoni körülmények között bemutató és egymásnak „dobáló” hölgyek között ott van a Volán Fehérvár világbajnoka, Kovács Sarolta is.

Rajta kívül Francesca Summers (Nagy-Britannia), Natalya Coyle (Írország), Elodie Clouvel (Franciaország), Ilke Ozyuksel (Törökország), Rebecca Langrehr (Németország), Sive Brassil (Írország), Ira Prosentsova (Fehéroroszország), Joanna Muir (Nagy-Britannia), Hady Morsy (Egyiptom), Samantha Schultz (Egyesült Államok), Annika Schleu (Németország), Agyelina Ibatullina és Gulnaz Gubajdulinna (Oroszország), Tamara Vega (Mexikó) és Sophie Hernandez (Guatemala) vesz részt a mókában.

Kovács Sacitól megtudjuk, hogyan (ne) vívjunk a nappalinkban. Van, akit az ágyból riaszt a kihívás és kádban úszik, de olyan is akad, aki a lovaspályára is kimerészkedik. Versenyen sajna nem mostanában fogjuk látni az öttusázókat sem, de a film tanulsága szerint a jókedvük ettől még megvan. Világszerte.

A videót itt lehet megnézni:

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár