3 évnél régebbi cikk

Vicces videóban mutatja be Kovács Sarolta és 15 másik öttusázó, hogyan (ne) sportolj otthon
Vicces videóban mutatja be Kovács Sarolta és 15 másik öttusázó, hogyan (ne) sportolj otthon

Mit csinál a világjárvány ideje alatt egy öttusázó? Egyelőre úgy tűnik, hogy nem unatkozik, és még egy kis szórakozásra is marad ideje. A fehérvári Kovács Sarolta és 15 társa vicces karanténvideót készített az öttusás home office-ról.

Ugyan nem derül ki, hogy a koronavírusos nehézségek miatt készült-e, de a videómegosztókon világszerte népszerű házi sportolós, váltós kis filmek sorába illeszkedő egypercest dobtak össze a világ öttusázónői.

A pentatlon sporteszközeit otthoni körülmények között bemutató és egymásnak „dobáló” hölgyek között ott van a Volán Fehérvár világbajnoka, Kovács Sarolta is.

Rajta kívül Francesca Summers (Nagy-Britannia), Natalya Coyle (Írország), Elodie Clouvel (Franciaország), Ilke Ozyuksel (Törökország), Rebecca Langrehr (Németország), Sive Brassil (Írország), Ira Prosentsova (Fehéroroszország), Joanna Muir (Nagy-Britannia), Hady Morsy (Egyiptom), Samantha Schultz (Egyesült Államok), Annika Schleu (Németország), Agyelina Ibatullina és Gulnaz Gubajdulinna (Oroszország), Tamara Vega (Mexikó) és Sophie Hernandez (Guatemala) vesz részt a mókában.

Kovács Sacitól megtudjuk, hogyan (ne) vívjunk a nappalinkban. Van, akit az ágyból riaszt a kihívás és kádban úszik, de olyan is akad, aki a lovaspályára is kimerészkedik. Versenyen sajna nem mostanában fogjuk látni az öttusázókat sem, de a film tanulsága szerint a jókedvük ettől még megvan. Világszerte.

A videót itt lehet megnézni:

Borítókép: Facebook/Magyar Öttusaszövetség
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek