4 évnél régebbi cikk

Dr. Cser-Palkovics András: "Fehérváron 598 esetben kellett a közterület-felügyeletnek intézkednie húsvétkor"
Dr. Cser-Palkovics András: "Fehérváron 598 esetben kellett a közterület-felügyeletnek intézkednie húsvétkor"

Április 14-től újra az állami kijárási korlátozások vannak életben, dr. Cser-Palkovics András Facebookon adott tájékoztatást a húsvéti, illetve az ünnepek utáni időszakról.

Székesfehérvár polgármestere hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a húsvéti tapasztalatokat: az emberek döntő része - a visszajelzések szerint - egyetértett a húsvéti időszakra vonatkozó intézkedésekkel, a nagy élelmiszerboltok kivételével nem alakult ki csoportosulás a városban.

A jelentések szerint 598 esetben kellett a közterület-felügyeletnek intézkednie, minden esetben elégséges volt a szóbeli figyelmeztetés. A rendőrség tájékoztatása szerint kirívó esettel ők sem találkoztak, bírság kiszabására az ő munkájuk során is csak elenyésző számban volt szükség.

Dr. Cser-Palkovics András arra kéri a lakosságot: "A közterületeken és közparkokban továbbra is csak alapos indokkal tartózkodjanak, illetve felhívom a figyelmet arra is, hogy az állami szabályok szerint továbbra is kötelezően kerülni kell bármiféle csoportosulást."

Április 14-től újra az állami kijárási korlátozások vannak életben.

Borítókép: Simon Erika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek