Clear sky6 °C
2020. november 24. kedd Emma
Menü
Házhozszállítás

Zseniálisan cuki videón a karantén alatt gyerekeit imitáló anyuka

Ha azt hittétek, hogy már minden karanténos felvételt láttatok, akkor nagyon figyeljetek! Egy anyuka a rengeteg szabadidőnek köszönhetően hosszasan sasolta gyerekei mindennapi szokásait, majd elmélázott rajta: mi lenne, ha a felnőttek is úgy viselkednének, mint a lurkók? Az agyalást persze tettek követték, a végeredmény pedig valami parádésra sikeredett.

Az emberek többsége úgy van kódolva, hogy amíg megtapasztalják az ismeretlent, simán rácuppannak minden újdonságra, majd addig használják/fogyasztják/stírölik azt, amíg a puszta látványától is felfordul már a gyomruk.

Na, én is valami hasonlót éltem át a karanténos videókkal kapcsolatban, amelyek a koronavírus-járvány kirobbanásakor még mentsvárként funkcionáltak, mutatva, hogy egy kicsit vidámabban is meg lehet közelíteni a történetet, ám mára olyannyira elegem lett belőlük, hogy ha véletlenül bele is botlok egy-egy felvételbe, akkor sikítva rohanok ki a szobából szemrebbenés nélkül továbbgörgetek a tartalomról.

Nos, a napokban viszont olyan videóra bukkantam, amelyet a képek alapján egyszerűen nem tudtam kihagyni: egy anyuka, név szerint Melissa Dilkes Pateras szemügyre vette gyerekei ügyes-bajos dolgait, amit a karantén alatt produkáltak, majd szöget ütött a fejébe, mi lenne, ha a felnőttek is hasonlóképpen ütnék el az idejüket, mint a kicsik?

Persze mit sem ér az egész, ha nem marad meg az utókornak, így a különös műgonddal rögzített anyagnak (majd vágásnak) köszönhetően az egész világ szemtanúja lehet a jópofa felvételnek.

Így viselkednek nap mint nap a gyerekek felnőtt szemmel nézve:

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Eddig több mint 350-en jelentkeztek vérplazmadonornak
  Eddig több mint 350-en jelentkeztek vérplazmadonornak
 • Rendkívüli szünet a Szivárvány Óvoda Püspökkertvárosi Tagóvodájában
  Rendkívüli szünet a Szivárvány Óvoda Püspökkertvárosi Tagóvodájában
 • Láttasd a láthatatlant – a Depónia is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez
  Láttasd a láthatatlant – a Depónia is csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Héthez
 • Érdemes kérni az influenza elleni oltást
  Érdemes kérni az influenza elleni oltást