Fair25 °C
2021. május 11. kedd Ferenc
Menü
Házhozszállítás

Augusztus végén lesz EFOTT: teljes élmény, változatlan jegyár!

Augusztus 26-30-a között újra beveszi az EFOTT a Velencei-tavat.

A szervezők korábban a közösségi oldalukon kérdőívben kérdezték meg, hogy megtartsák-e a fesztivált. Az eredményeket mostanra értékelték ki, így augusztus 26 és 30 között lesz EFOTT a Velencei-tónál. 

"A kérdőívet bár néhány nap alatt több tízezren kitöltötték, azért vártunk ilyen sokáig a bejelentéssel, mert fellépőkkel kellett egyeztetünk. Szinte mindenkit el tudunk hozni, akit szeretnénk, egy-két kérdőjel maradt már csak, ezek a következő néhány hétben tisztázódnak. Fokozatosan fogjuk bejelenteni a fellépőket is. Nagy meglepetés nem lesz, hiszen főként hazai előadókkal dolgozunk, és a legnépszerűbb hazai előadók rendszerint megjelennek nálunk. A külföldi előadókkal még tárgyalásban vagyunk. Remélhetőleg a teljes folyamat bő egy hónapon belül a végére ér, de közben folyamatosan fogjuk az előadókat bejelenteni.

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot az illetékes hatóságokkal és egyeztetünk. Természetesen a járványügyi higiéniai előírásokat maximálisan betartva, a meghatározott jogszabályi kereteken belül fogjuk megtartani a rendezvényt. Ugyanakkor jelenleg pozitív információkat lehet hallani a koronavírus-járvánnyal kapcsolatosan, gondolok itt a Semmelweis egyetem kutatásának eddigi részeredményeire. Figyeljük az eseményeket, és úgy döntünk. Azért is szerveztük át az EFOTT-ot augusztus végére, mert egy elég határozott dátum az augusztus 15-e, vagyis, hogy addig nem lehet rendezvényt tartani.

Ami pedig a jegyárakat illeti: minden jegyárunk változatlan lesz, de átszerkesztettük a lépcsőket, és teljes EFOTT-programmal jövünk, szóval, aki ellátogat hozzánk, az nem fog csalódni" - mondta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • A Duna felső szakaszán folytatódik a szúnyoggyérítés
  A Duna felső szakaszán folytatódik a szúnyoggyérítés
 • Tovább nőttek a lánctartozások az építőiparban
  Tovább nőttek a lánctartozások az építőiparban
 • Újabb versenyképesség-növelő programot indít a kormány
  Újabb versenyképesség-növelő programot indít a kormány
 • A járvány még nem ért véget - óvatosságra intenek!
  A járvány még nem ért véget - óvatosságra intenek!