3 évnél régebbi cikk

Fehérvári és velencei helyszín is bekerült a Magyarország értékeit bemutató virtuális kiállításba
Fehérvári és velencei helyszín is bekerült a Magyarország értékeit bemutató virtuális kiállításba

A Magyarország 365 fotópályázat legjobbnak ítélt alkotásai - köztük egy-egy fehérvári és velencei - kerültek be a Magyarország értékeit bemutató virtuális kiállításba.

A magyar kormány még 2019-ben hirdette meg a Magyarország 365 fotópályázatot azzal a céllal, hogy az amatőr és hivatásos fotográfusok optikáján keresztül mutassák meg Magyarország értékeit, kincseit.

A pályázat három kategóriájában több mint 20 ezer képet küldtek be, ezek közül választották ki azt a majd 300, legjobbnak ítélt alkotást - köztük a díjazott képeket is -, amelyek a fotopalyazat.magyarorszag.hu online kiállítási oldalra felkerültek.

Külön büszkeség, hogy két Fejér megyei érték is bekerült a tárlatba: Thaler Tamás és Horosnyi Sándor képe a Bory-várban, Gombor Márk fotója pedig a Bence-hegyi kilátóról készült.

Ahogy Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is fogalmazott a pályázat kapcsán: Káprázatos pillanatokat sikerült megörökíteniük a fotósoknak, művészeti remekművek készültek, amelyek ismét bebizonyították, hogy Magyarország csodás!

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek