3 évnél régebbi cikk

Interaktív térkép mutatja be az utazási korlátozásokat
Fehérvár Médiacentrum fotója
unwfp.maps.arcgis.com
Interaktív térkép mutatja be az utazási korlátozásokat

Légitársaságok működése, aktuális karanténszabályok, utazási korlátozások - hasznos információk olvashatók a világ minden országával kapcsolatban az ENSZ Világélelmezési Hivatalának különleges térképén.

A Semmelweis Egyetem hívta fel a figyelmet az ENSZ Világélelmezési Hivatalának (World Food Program) különleges kezdeményezésére, amely a koronavírus-járvány lecsengése után újrainduló utazásokra készülőket segíti. A World Travel Restrictions névre keresztelt, mobiltelefonra is optimalizált interaktív térkép hasznos lehet az egyes országok jelenlegi utazási szabályozásainak nyomon követésében, a légitársaságok aktuális működésének, vagy épp a folyamatosan frissülő karanténszabályozások megismerésében.

Az oldalon az országokra kattintva megtekinthetők a járvánnyal kapcsolatos utazási szabályozások, illetve külön, ábécé sorrendben a világ szinte valamennyi légitársaságának aktuális hírei, kiemelten azok, amelyek az újra (vagy folyamatosan) működő járataikat foglalják össze.

A világ folyamatosan halad a járvány utáni nyitás felé, azonban a szabályozások országonként eltérnek, így ha, a későbbiekben valaki utazásra készül érdemes tájékozódnia az aktuális korlátozásokról.

Érdemes nyomon követni a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő információs oldalát is, ahol országokra lebontva olvashatunk az aktuális szabályozásokról.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek