3 évnél régebbi cikk

Forgalomkorlátozás lesz este a MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC focimeccs miatt
Fehérvár Médiacentrum fotója
molfehervarfc.hu
Forgalomkorlátozás lesz este a MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC focimeccs miatt

A 18:55-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - Ferencvárosi TC labdarúgó-mérkőzés miatt forgalmirend-változásokra kell számítani Székesfehérváron.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatja a közlekedőket, hogy a megyeszékhelyen megrendezésre kerülő sportesemény zavartalan lebonyolítása érdekében, 2020. június 23-án 17 óra 25 perctől az alábbi forgalomkorlátozások lépnek életbe:

  • A Szárcsa utca Széchenyi út és Sárkeresztúri út közötti szakasza lezárásra kerül, oda csak a vendégszurkolók, illetve az ott lakók hajthatnak be. Ezen útszakasz Széchenyi út felőli része teljes zárásra kerül, a Sárkeresztúri út felől ideiglenes körforgalmon keresztül léphetnek be az arra jogosultak.
  • A Temető utca a Csíkvári út és a Szárcsa Csárda közötti területe mind a jármű-, mind a gyalogosforgalom elől lezárásra kerül.
  • A Homoksor Hosszúsétatér és Vásártéri út közötti szakasza a Hosszúsétatér irányából egyirányúsításra kerül.
  • A Csíkvári út a Hosszúsétatértől a dr. Serényi Antal utcai kereszteződésig terjedő szakasza lezárásra kerül, erre az útszakaszra csak a VIP meghívottak és a technikai személyzete hajthat be.
  • A szurkolók vonulásának függvényében ideiglenesen egyéb zárások lehetnek.

A forgalomkorlátozással érintett útszakaszokon rendőrök fogják segíteni a közlekedést, és mindent megtesznek a forgalom folyamatossága, a balesetek megelőzése érdekében.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

(Forrás: police.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek