3 évnél régebbi cikk

Egyszerűen szembefordult a forgalommal a gyorsforgalmin egy autós Fehérváron
Egyszerűen szembefordult a forgalommal a gyorsforgalmin egy autós Fehérváron

Ritkán látható és nagyon veszélyes szerencsétlenkedést rögzített egy autó fedélzeti kamerája a székesfehérvári gyorsforgalmin: egy sofőr fogta magát, és az emelkedő előtt szembefordult a forgalommal, majd araszolva elindult.

Újabb meghökkentő fehérvári autós manőver került fel a Bp-i Autósok Közössége YouTube-csatornájára. Az egyperces videón az látszik, ahogy még június 5-én kora délután egy kék autó sofőrje a kétsávos úton egyszerűen fogja magát, és szembe fordul a forgalommal, majd lassan araszolva elindul.

Az autós közösség azt írja: 

"Az incidens a 8-as, székesfehérvári, 2x2 sávos elkerülő gyorsforgalmi úton történt. A felvételen egy idősebb, ősz hajú férfi vezeti az autót. Arcát természetesen kitakartuk..."

A videó alapján nehéz kitalálni, mi is történhetett pontosan. A legvalószínűbbnek az tűnik, hogy röviddel a felhajtó után rájött, rossz irányba indult, ezért jobb ötlet híján egy az egyben megfordult az úton. De azt sem lehet kizárni, hogy GPS-szel közlekedett, ami azt javasolta neki, tartson épp az ellenkező irányba. További ötleteket kommentben várjuk a valóban elképesztő jelenethez, amit itt lehet megnézni:

Borítókép: Youtube/Bp-i Autósok Közössége
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek