3 évnél régebbi cikk

Fürdőruhadivat 2020: vissza a '80-as évekbe!
Fürdőruhadivat 2020: vissza a '80-as évekbe!

Oldalt derékig felszabott alsók, fémes vagy neon csillogás, állatminta: az idei nyár fürdőruhadivatja garantáltan visszarepít a nyolcvanas évekbe!

Dzsungel bébik a strandon

Elnézegettük a 2020-as év fürdőruhadivatját bemutató weboldalakat, és arra jutottunk: az állatminta számtalan különböző fazonban és minden alkatra ajánlott viseletté vált idén nyárra. A képen látható darab két másik jellegzetes stílusjegyét is bemutatja a legújabb trendnek: a félvállas pántot és a magasra felszabott kivágást a csípőnél. 

 

Ragyogj ki a tömegből!

A bal oldalon látható a háromszög felsőrészből és falatnyi alsóból álló bikini az egyik legtipikusabb darabja az idei divatnak. És ugye nem csak nekünk ismerős valahonnan? Megújuló trend, ahogy a fémes csillogás is, mely nem csak klasszikus arany vagy ezüst, hanem különlegesebb - például pink - árnyalatokban is hódít idén a strandon.

 

A nap vakít jobban vagy a fürdőruhánk?

A neonos árnyalatok is újra hódító útra kelnek a nyáron. Garantáltan magunkra vonzzuk a tekinteteteket egy ilyen élénk színű fürdőruhában: de ne feledjük, ezek a színek napbarnított bőrön mutatnak igazán jól. Bár a barnaság a mai napig divat, azért csak óvatosan azzal a napozással!  

 

 Fekete-fehér minden változatban

A fekete és a fehér fürdőruhákat viszont a világos bőrűek ugyanúgy viselhetik, és választék is van belőle bőven. Ahogy az alábbi fotóösszeállításon is látszik, a rafináltan összevissza szabott fazonok továbbra is népszerűek (és továbbra is viccesen lehet lebarnulni bennük.) Ami pedig a mintákat illeti, a lehetőségek végtelenek. 

 

Hosszítja a combot?

Pamela Anderson, Cindy Crawford, Bíró Ica - nagy hirtelen ez a három név ugrik be, akiket ehhez hasonló, csípőnél gyakorlatilag derékig felszabott fazonú fürdőruhákban ismert meg a nagyvilág. Akkoriban az volt az elképzelés, hogy ettől majd hosszabbnak látszanak a hölgyek combjai. Jobban belegondolva azonban: ezek a falatnyi bugyik tényleg mindent megmutatnak, szóval tényleg csak az viselje, akinek nincs mit takargatnia. Hacsak nem akarja, hogy mém legyen belőle az interneten...  

Borítókép: fem-fem.nl
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek