3 évnél régebbi cikk

Az EFOTT legjobb csajai 2019-ben
·KultEFOTT·Utolsó frissítés: undefined
Az EFOTT legjobb csajai 2019-ben
·KultEFOTT·Utolsó frissítés: undefined

Ha csak egy okot kell mondani, miért érdemes egyszer az EFOTT-ra is kinézni, akkor az természetesen a kulturális sokszínűség. A második a sör. Na jó, és esetleg - duzzogva - a csajok. Merthogy lányokból (is) elég erős a felhozatal a velencei fesztiválon.

Ha 2020 is egy teljesen átlagos év lenne, akkor alig néhány napra lennénk csak az idei EFOTT megnyitójától. De 2020 minden, csak nem egy átlagos év. Ettől persze EFOTT még lesz, csak nem a megszokott időben, hanem a nyár végén. Az idei fesztiválra a tavalyival készülünk fel. 

Az EFOTT négy napja, meg a szinte már kötelezően hozzá csapott mínusz egyedik és nulladik alatt megannyi lehetőség van megismerni néhány addig fel nem fedezett zenekart, a Velencei-tavat és környékét, új gasztronómiai csodákat - na meg persze kivételesen jó csajokat. Ha valamelyik fesztiválon, akkor ugyanis az EFOTT-on tényleg csodaszépek a lányok, a fesztivál fotósainak pedig általában (ehhez is) jó a szeme. Elég csak felmenni a hivatalos Facebook oldalra, és egyesével végignézni a tavaly készült képeket. 

Mi is megtettük, és megint nem csalódtunk. Hello lányok! Kösz, hogy jöttetek! És persze augusztusban, veletek, ugyanitt!

Még több képet a fesztiválról és a lányokról az EFOTT vagy az fmc.hu Facebook-oldalán találhatsz.

Borítókép: Facebook/EFOTT
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek