3 évnél régebbi cikk

Kutyafuttató is lesz az Almássy telepen Fehérváron
·Hírekfejlesztés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gáspár Péter
Kutyafuttató is lesz az Almássy telepen Fehérváron
·Hírekfejlesztés·Utolsó frissítés: undefined

Fele részben továbbra is megmarad a focizásra, kosárlabdázásra alkalmas pálya, míg a másik felén egy kerítéssel elválasztva és kapuval lezárva kutyafuttatót alakítanak ki az Almássy telepen.

Sportolásra és kutyasétáltatásra is alkalmas lesz az a közel 500 m²-es zöldterület, amely az Almássy telepen található. Ezzel a mindenki számára elfogadott döntéssel zárult a július 7-i lakossági fórum.

A helyszínen közel félszáz lakó egyeztette elképzeléseit a körzet önkormányzati képviselőjével, Deák Lajosnéval és a Bozai István városgondnokkal.

A két lakóház közötti, bekerített gyepes terület használatával kapcsolatban több javaslat is érkezett.

Volt, aki arra tett javaslatot, hogy csak sportolásra használhassák, és felmerült az az igény is, hogy legyen egy elkerített terület a kutyatartók számára, volt, aki a terület megosztásával a vegyes használatot támogatta.

Deák Lajosné önkormányzati képviselő tájékoztatása szerint a bekerített terület megosztási lehetősége lett a végső megoldás, amellyel a lakók is egyetértettek.

Fele részben továbbra is megmarad a focizásra, kosárlabdázásra alkalmas pálya, míg a másik felén egy kerítéssel elválasztva és kapuval lezárva kutyafuttatót alakítanak ki. 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek