Partly cloudy-1 °C
2021. január 16. szombat Gusztáv
Menü
Házhozszállítás

Tízmillió forintos beruházás saját forrásból, egy székesfehérvári családi vállalkozás újabb nagy lépése

Tízmillió forintos beruházás saját forrásból, egy székesfehérvári családi vállalkozás újabb nagy lépése
Tízmillió forintos beruházás saját forrásból (Fotó: Körtvélyes Tivadar/Fehérvár TV)

A Dunafém '95 Kft. mintegy tízmillió forintos beruházás keretében modern lemezvágóval és marógéppel bővítette eszközparkját, így még szélesebb körben tudja ügyfeleit kiszolgálni a jövőben.

Kerítéselemek, dísztárgyak, de gyakorlatilag bármi elkészülhet az idén 25 esztendős családi vállalkozásnál. Székesfehérvár és a megye piacvezető acéláruháza és fémipari szolgáltató centruma a meglévő gépparkját bővítette mostani, saját erős beruházásával.

„Ebben az évben tízmillió forint értékű beruházást hajtottunk végre, két megmunkálógéppel bővül az eszközparkunk: az egyik fúró-marógép, ami furatok elhelyezését segíti, és amivel sokkal gyorsabban, pontosabban tudják majd a kollégák megmunkálni a kivágott acéllemezeket, a másik pedig egy NC vezérlésű lemezdaraboló, amellyel már a vékony lemezeket is - akár 0.5 mm-től - fel tudjuk vágni ügyfeleink kérésére” - mondta el Forsterné Kolosa Esztella, a Dunafém '95 Kft. résztulajdonosa.

A beruházással régi igény teljesült a cégnél, ugyanis a lakossági ügyfeleknek eddig problémát okozott a megvásárolt acéllemez elszállítása, majd méretre vágása - most ezt helyben, a vásárlást követően megoldják a szakemberek, így a termék akár személyautóval is elszállítható.

Az ipari felhasználóknak is segítséget jelenthet, hogy az építkezéseken használt talplemezeket már a cégnél furatokkal látják el, így a helyszínen a kivitelezőnek erre nem lesz gondja. A cég vezetősége büszke arra, hogy a nehéz gazdasági helyzetben is önerőből tudták bővíteni a szolgáltatások körét.

„Miközben tombol a világjárvány, más cégekkel ellentétben - akik sorban állnak állami pénzekért - önerőből tudjuk a fejlesztéseket folytatni úgy, ahogy ezt a tulajdonosok korábban meghatározták. Fejlődik a szolgáltatóközpont, ennek a forrásait egy az egyben hitel nélkül, magántőkéből fedeztük. Történik egy arculatváltás is a cégnél, székesfehérvári cégekkel együttműködve, amelynek a forrásai szintén rendelkezésre állnak” - emelte ki Bedő István, a cég kereskedelmi igazgatója.

Az új berendezéseknek köszönhetően még szélesebb termékkörrel, gyorsabban és sokoldalúan tudja cég az felmerülő igényeket kiszolgálni, és növelni a saját gyártású termékeink portfólióját.

 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár