3 évnél régebbi cikk

Félmeztelen biciklis tévedt fel a fehérvári elkerülőre, a szakadó esőben!
·Hírekközlekedés·Utolsó frissítés: undefined
Félmeztelen biciklis tévedt fel a fehérvári elkerülőre, a szakadó esőben!
·Hírekközlekedés·Utolsó frissítés: undefined

Ismételten egy hajmeresztő akciót sikerült lencsevégre kapni Székesfehérváron: egy biciklis úgy gondolta, hogy a világ legtermészetesebb dolga, ha felhajt az elkerülőre, és szakadó esőben, félmeztelenül szambázik az autók mellett. Őrület!

A Fehérváron közlekednénk Facebook-csoportban (eredetileg a trafi hunter és útinformációk! nevű oldalra töltötte fel Szabó Marcell, majd a Bp-i Autósok Közösségének a YouTube-csatornáján is megjelent) lettem figyelmes arra az eszement videóra, amelyben egy hiányos öltözetű férfi, a szakadó esőben csapatja a fehérvári elkerülőn úgy, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Segítek: nem, nem az!

Nem is értem, hogy mit gondolnak az emberek: nem elég, hogy autósok folyamatosan szembe hajtanak a forgalommal (Miért hajtanak mostanában egyre többen szembe a forgalommal?), még a biciklisek is úgy gondolják, hogy ha sietnek, vagy netalántán eltévednek, akkor bármit megtehetnek. Téboly!

Amúgy legutóbb szintén a székesfehérvári elkerülőn riogatták a népeket: akkor egy autó hajtott szembe a forgalommal, majd egy biciklis is feltűnt a láthatáron...

Borítókép: Szabó Marcell
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek