Partly cloudy15 °C
2021. május 14. péntek Bonifác
Menü
Házhozszállítás

Kvíz: kitalálod, melyik magyar szólást vagy közmondást raktuk ki emojikkal?

Mivel manapság már szinte mindent a üzenetekhez hozzátartozó vidám kis emojikkal fejezünk ki, elképzeltem, hogyan festenének a magyar szólások és közmondások vicces hangulatjelekkel leírva. A végeredmény egészen fenomenális lett, így olyan kvízzel készültem nektek, amelyben a legnépszerűbb magyar egysorosok kerülnek a középpontba - kicsit máshogy, mint ahogy megszokhattátok.

A magyar szólások és közmondások olyannyira az életünk részévé váltak, hogy már fel sem tűnnek, ha egy teljesen átlagos, hétköznapi beszélgetés közben eldurrogtatjuk őket.

Sőt, ha nagyon elemünkben vagyunk, akkor szinte bármely élethelyzetre, vagy a szemünk elé kerülő tárgyra, élőlényre, netalántán szituációra tudunk mondani legalább egy olyan mondatot, amely a szólások és közmondások gyűjteményéből való.

Éppen ezért arra gondoltam, mi lenne, ha kicsit modernizálnám a témát, így olyan kvízzel készültem nektek, amely a magyar szólások és közmondások, illetve a hangulatjelek világába kalauzol el benneteket: kitaláljátok, melyik magyar szólást vagy közmondást írtuk le jópofa emojikkal?

 

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár